Glacier Bay - Alaszka - hajosutak.com

A Royal Caribbean hajói a Glacier Bay Nemzeti Parkban is ki fognak kötni

Miután a Royal Caribbean engedélyt kapott az Alaszkában található Glacier-öbölben való kikötéshez, a hajótársaság máris megkezdte az útvonalak újra tervezését.

A RoyalCaribbeanBlog egyik olvasója osztott meg egy útvonalfrissítést, amelyben az állt, hogy a Radiance of the Seas a Skagway-be tervezett megálló helyett az alaszkai Glacier Bay Nemzeti Parkba fog kikötni.

A változás azt jelenti, hogy a Royal Caribbean a Glacier Bay Nemzeti Parkba utazik majd először több mint, 20 év elteltével.

A parkot mintegy 3,3 millió hektárnyi csodálatos természeti képződmény alkotja. A Nemzeti Park nevét a több mint, 1000 darab gleccserről kapta és egyben az UNESCO Világörökség része. A gleccserek és a jéghegyek fantasztikus látványa mellett különleges állatvilággal is rendelkezik a régió. Ha szerencsénk van megfigyelhetünk oroszlánfókákat, barna medvéket, farkasokat és lundákat.

Korábban a National Park Service már engedélyt adott a hajótársaságnak a 2019-2029-es szezonokra, a Glacial Bay-hez.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen