Royal Caribbean - hajosutak.com

A Royal Caribbean hajótársaság díjat nyert!

A Royal Caribbean hajótársaság egyre növekvő elismerése nem csoda, hiszen új hajóival, egyedülálló szolgáltatásaival és izgalmas újításaival mindig rászolgál.

Idén sem történt ez másképp, hiszen megnyerte a 2018-as AFTA (National Travel Industry Awards), azaz a Nemzetközi Utazási Iparág Díja legnagyobb elismerését, tehát a hajótársaság vihette el a Legjobb Nemzetközi Hajótársaság valamint a Legjobb Belföldi Hajótársaság címet.

Az éves rendezvényt július 21-én, szombat este tartották, és 2005 óta a Royal Caribbean kilencszer nyerte meg a Legjobb Hajótársaságnak járó díjat.

“Nagyon hálásak vagyunk a partneri utazási irodáinknak az évről évre növekedő, hihetetlenül lelkes támogatásukért.” – mondta Kathryn Valk, a Royal Caribbean International Australia és az NZ marketing- és értékesítési igazgatója.

“Soha nem fogjuk abbahagyni utasaink kiszolgálását, már ami a legkalandosabb utaztatási formát illeti. A világ legszebb éttermeit, legizgalmasabb programjait és szállásait hozzuk el számukra. Természetesen folytatjuk az innovatív partneri együttműködéseket is.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen