Royal Caribbean - hajosutak.com

A Royal Caribbean hajótársaság immár tizenhatodik alkalommal nyerte el a legjobb hajótársaságnak járó díjat

A Royal Caribbean társaság tizenhatodszor is elnyerte a Legjobb Hajótársaság díját és a Legjobb Hajótársaság a Karib-térségben címet, a Travel Weekly közönségdíját egymás után a tizenhatodik alkalommal.

A 2018-as díjkiosztó ünnepségen a Royal Caribbean a “Legjobb Hajótársaság az Eladások & Szolgáltatások Tekintetében” címet is elnyerte, tizenegyedsik alkalommal. Ezen kívül a Royal Caribbean megkapta a “Legjobb szórakoztatás” díját is. A Harmony of the Seas hajó pedig a “Legjobb Tengerjáró” címet kapta.

“Minden évben fontosnak tartjuk, hogy meghallgassunk partnereinket és megfelelően együttműködjünk velük, hiszen a visszajelzéseik felbecsülhetetlenek. A Travel Weekly közönségdíja, melynek nyertesét az olvasók szavazzák meg, hatalmas megtiszteltetés  és bizonyítéka annak, hogy erős kapcsolatot ápolunk a tanácsadókkal, értékesítőkkel.”- mondta Vicki Freed, a Royal Caribbean hajótársaság alelnöke, érékesítője és az értékesítést támogató szolgáltatásokért felelős személy.

“A díjak, melyeket nyertünk, azt mutatják, hogy  a kapcsolatokat és a közösséget fontos, hogy továbbra is építsük. Köszönetet mondunk a Travel Weekly-nek és a nagyra becsült tanácsadóinknak és értékesítőknek a folyamatos támogatásért, melyre továbbra is számítunk.”

A Travel Weekly a tizenhatodik Közönség díjátadó gáláját a New York-i Canrad-ban tartották. 78 kategóriában hirdettek nyerteseket. Többek között a légitársaságok, autózás, vendéglátás, vasút, utazási ügynökök oktatása, hajózás és a hűség programok kategóriájában hirdettek ki győzteseket. A díjak kiosztásáról a Travel Weekly azon olvasói döntöttek, akik az elmúlt években vezető szerepet töltöttek be a kategóriákban.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen