Royal Caribbean - hajosutak.com

A Royal Caribbean megrendeli a hatodik, Oasis-osztályba tartozó tengerjáró hajót

A Royal Caribbean hajótársaság február 18.-án jelentette be, hogy a francia hajóépítő vállalattal, Chantiers de l’Atlantique-al megállapodást kötött egy hatodik, Oasis-osztályú hajó megrendelésére. A tengerjárót a cégnek 2023 őszig kell majd leszállítania.

oasis-osztály - hajosutak.com

A megrendelés teljesítése finanszírozás függvénye, amely várhatóan 2019 második vagy harmadik negyedévében fejeződik be.

“Hatalmas öröm, hogy bejelenthetjük a következő Oasis-osztályba tartozó tengerjárót”– mondta Richard D. Fain a Royal Caribbean Cruises elnöke és egyben vezérigazgatója.

“Ez a megrendelés jól tükrözi a hajóosztály kivételes teljesítményét és a rendkívüli partnerséget illetve együttműködést a  Chantiers de l’Atlantique és a Royal Caribbean hajótársaság között”.

“Ez a huszonharmadik hajó, amelyet a Royal Caribbean fog építetni a hajógyárunkban, és különösen büszkék vagyunk rá”–  mondta Laurent Castaing, a Chantiers de l’Atlantique vezérigazgatója.

“Az újabb rendelés tükrözi az ügyfeleink bizalmát, amely a két vállalat közötti hosszú távú együttműködés kivételes minőségén és a vevőink elvárásainak megfelelő innovatív megoldásainkon alapszik.” –tette hozzá Laurent Castaing.

A Royal Caribbean ötödik, Oasis-osztályba tartozó hajója 2021 tavaszán készül el.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen