A Royal Caribbean díjai - hajosutak.com

A Royal Caribbean négy díjat nyert a Cruise Critic Cruiser’s Choice Awards-on

A 2019-es Cruise Critics Cruisers Choice díjátadón a Royal Caribbean négy díjjal térhetett haza.

A kilencedik alkalommal megrendezett éves díjátadón az év legnépszerűbb hajóit díjazták. A díjat fogyasztói vélemények és a Cruise Critic éves statisztikája alapján ítélik minden évben oda a hajótársaságok számára.

Royal Caribbean Hajótársaság elnyert díjai:

 • Legjobb kabinok (nagy hajó kategória) : Harmony of the Seas
 • Legjobb szórakoztatás (nagy hajó kategória) : Simphony of the Seas
 • Legjobb fitnesz- és rekreációs lehetőségek (nagy hajó kategória) : Allure of the Seas
 • Legjobb szolgáltatás (közép-hajó kategória) : Grandeur of the Seas

Harmony of the Seas

A Harmony of the Seas 2016-ban indult el első útjára. A hajó az Oasis osztályhoz tartozik és elmondható róla, hogy technikailag és innovációs szempontból is magas színvonalon jár. Érdekessége, hogy ez az egyetlen hajó, amelyen összesen 12.000 növény él, amelyeket a Central Parkban tekinthetünk meg. A hajón megtalálhatóak továbbfejlesztett luxus-kategóriás lakosztályok is, amelyek testvérhajóinál hatalmasabb balkonnal és belső térrel rendelkeznek.

Grandeur of the Seas

A Royal Caribbean egyik legcsodálatosabb hajója 1996-ban épült és 2012-ben újították fel modernizálva a hajót. A hajó fedélzetén egy 760 fős személyzet gondoskodik a 2446 utas kényelméről. A 11 emeletes Grandeur of the Seas fedélzetén 2 medence, 8 bár és 9 étterem található meg.

Symphony of the Seas

A Symphony of the Seas ugyanúgy Oasis-osztályú hajó és nem véletlen, hogy díjat nyert a szórakoztatás terén, mivel a fedélzeten páratlan kikapcsolódási lehetőségekkel találkozhatunk. Az aquaparktól kezdve a különböző vízi sportokon át a lézerharcig minden megtalálható, így a hajón töltött idő nem csak utazás, hanem egy igazi kaland lehet az egész család számára.

Allure of the Seas

Az Allure of the Seas a világ egyik legnagyobb luxus hajójának tekinthető, amely fedélzetén számos sportolási és kikapcsolódási lehetőség vár az utasokra. A hajón olyan különleges szolgáltatások találhatóak, mint például a műjégpálya vagy a kétszintes bálterem. A 18 emeletes Allure of the Seas-en továbbá egy 2394 fős személyzet gondoskodik az utasok kényelméről.

Forrás:

https://www.royalcaribbeanblog.com/2019/03/06/royal-caribbean-wins-four-awards-cruise-critic-cruisers%E2%80%99-choice-awards
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen