A Royal Caribbean új utazási protokollt vezetett be júliusban

A Royal Caribbean új utazási protokollt vezet be júliusban, a Freedom of the Seas fedélzetén utazóknak.

A hajótársaság minden 16 éves,vagy annál idősebb utasa számára erősen ajánlja a teljes vakcináció meglétét, erről pedig a beszállás során minden utas köteles hiteles igazolást bemutatni. Aki ezt nem tudja bemutatni, vagy nem rendelkezik oltással a hajótársaság egyöntetűen oltatlanként azonosítja. Ezeknek az utasoknak az utazás megkezdése és befejezése előtt is Covid-19 teszt szükséges. A tesztek összköltsége 136$, melyet a hajótársaság előre kifizet a megbízott cégnek, majd ezt a tesztelésen átesett vendégek számlájához adja a későbbiekben. Ez alól kivételt képeznek azok a gyermekek, akik még az életkoruk miatt nem olthatók, az ő tesztelési költségeiket a hajótársaság állja.

Az oltáson előzetesen át nem esett utasok számára továbbá kötelező lesz még egy, az utazás előtt legfeljebb 3 nappal készített negatív PCR teszt is, melyet beszálláskor fognak ellenőrizni.

A hajó zárt tereiben minden oltott és oltatlan utasnak egyaránt kötelező a szabályos maszkhasználat, ez alól kivétel az étel, ital fogyasztásával töltött idő. A komplett oltással rendelkező utasok számára nem lesz kötelező a maszkviselés a bárokban, társalgókban, illetve azokon az eseményeken, amiket speciálisan az oltott vendégek számára szerveznek.

A hajótársaság kiemelte, hogy a fizikai távolságtartás nagy szerepet kap a biztonsági intézkedések során, ezt pedig rendszeresen ellenőrzik majd a fedélzeten és más szervezett programok közben is. Az éttermekre ez szintén igaz lesz, illetve a hajó fő éttermében szeparáltan lesz lehetőség a kiszolgálásra, oltott és oltatlan vendégek számára.

A társaság kiemelte továbbá, hogy azokban a városokban, ahol a hajó kiköt, a Covid-19-el kapcsolatos helyi törvények a mérvadóak, így fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy az oltatlan vendégek minden bizonnyal szigorúbb szabályok betartására lesznek kötelezve.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen