MSC Meraviglia - Cirque du Soleil - hajosutak.com

A színfalak mögött – Az MSC Cruises és a Cirque du Soleil bemutatja:

Cirque du Soleil at Sea

Ahogy arról már korábban is írtunk, az MSC szerződést kötött a Cirque du Soleil-el, és a 2017 és 2020 között átadásra kerülő, Meraviglia osztályba tartozó hajók fedélzetén, a 450 fő befogadására alkalmas Carousel Lounge-ban 8 különböző show-t élvezhetünk, melyek a Cirque du Soleil at Sea név alatt futnak majd. Kettő, az MSC Meraviglia fedélzetére álmodott műsor már júniusban debütált, de lássuk, milyen kihívásokat jelentett az, hogy egy hajó fedélzetén vigyék színpadra az előadást!

8 egyedi, exkluzív műsorszám a hajókon

Az előadások kifejezetten az MSC Meraviglia fedélzetére lettek megálmodva, így a közönség a világon sehol máshol nem élvezheti ezt a műsort. A későbbiekben az egyes hajókon 2-2, egymástól teljesen eltérő és egyedi műsor lesz látható,  más-más történettel és hangulattal. A társulat már dolgozik a következő 2 műsoron, melyek 2019. márciusától az MSC Bellissima fedélzetén lesznek láthatók.

Válogatás a különleges előadásokra

A Cirque du Soleil rendkívül körültekintően választotta ki a hajókon fellépő artistákat, hogy megfeleljenek a helyszín különleges igényeinek. Egyesek már korábban is szerepeltek a cirkuszi társulat műsoraiban, míg másokat kifejezetten ezekre az előadásokra válogattak. Az előadók magasan képzettek és mind rendkívüli tehetséggel bírnak, mely biztosítja a műsorok magas minőségét.

A műsor, amely a hangok és látvány harmóniájára épít: Sonor, kizárólag az MSC Meraviglia fedélzetén!

Kihívások a tengeren

A hajók fedélzetén bemutatott előadásokon az artistáknak meg kell szokniuk a nehezebb körülményeket: a hajó mozgása komoly kihívást jelent a műsorok alatt, mely egyes viharosabb napokon lényegesen megnehezíti az artisták dolgát. Ugyanakkor garantált, hogy a vendégeknek minden este hasonló színvonalú műsorban lesz része, hiszen bár szigorú a koreográfia, de több forgatókönyvvel is készültek, mellyel minden eshetőségre felkészültek a társulat tagjai.

A Carousel Lounge-ba álmodott show

Cirque du Soleil előadást korábban soha nem állítottak színpadra ennyire intim környezetben – ennek megalkotása komoly kihívást jelentett a műsorok a kreatív csapata számára, így minden képzelőerejüket be kellett vetniük, hogy a show létrejöhessen. A mennyezet lényegesen alacsonyabb mint a korábban általuk igénybe vett előadókban, így egészen más légi mutatványokat és új  látványelemeket kellett tervezniük az előadásba. A Carousel Lounge többek között egy 40 méteres LED képernyővel, forgó színpaddal, felvonókkal, visszahúzható lépcsőkkel rendelkezik, mely nagyban segítette a csapatot a különleges előadások koncepciójának megálmodásában. A végeredmény: két, akrobatikus elemekben gazdag, lélegzetelállító show, páratlanul izgalmas környezetben.

Készen áll rá, hogy utazást tegyen egy  festő képzeletének világába? Viaggio, kizárólag az MSC Meraviglia fedélzetén!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen