Celebrity Edge - Celebrity Cruises - hajosutak.com

A szórakoztatás csúcsa- Celebrity Edge

A Celebrity Cruises bemutatja a legújabb szórakoztató programsorozatát, melyet 2018 novemberében indít majd útjára, az új Celebrity Edge fedélzetén, s több izgalmat és produkciót tartogat, mint a flotta bármely más hajója.

Az izgalmas helyszínek között megtalálható lesz az úgynevezett fő színház, mely a közönséget csúcstechnológiával és különleges effektekkel ejti rabul,  egy éjszakai club, ahol nappal a lézerharc lesz főszerepben, este pedig tematikus partyk kapnak majd helyet. A gyermekek számára is tartogatnak meglepetéseket bőven.

“A Celebrity Edge-el létrehoztuk a legnagyobb és legátfogóbb szórakoztatási kínálatunkat” – mondta Lisa Lutoff-Perlo, a Celebrity elnöke és vezérigazgatója. “A Celebrity programjai merészek és bátrak, dinamikusak és frissítőek, teljesen elragadnak .”

A helyszínek és a szórakoztatási formák teljes bemutatására még várnunk kell, de addig is íme egy kis ízelítő:

A színház:

Négy színpaddal és három hatalmas mozgóvászonnal rendelkezik. A közönség igencsak egyedülálló módon lehet részese az élménynek, köszönhetően annak, hogy az események nem csak velük szemben, hanem felettük is zajlani fognak, az előadóművészek több méterrel a fejük felett  mutatják be tudásukat.

Két forgó, spirál lépcső, tíz darab panoráma vetítővászon, tizenhat darab csúcstechnológiás lézervetítő és légtorna elemek színesítik a show-t.

A színházban öt, teljesen új előadással találkozhatnak az utasok. A Shakespeare által inspirált “A Hot Summer Night’s Dream” a könnyed színházi és akrobatikus elemeket ötvözi. A “The Jewelry Box” hagyományosabb előadás, mely nagy mértékben támaszkodik a színházi módszerekre. A “Kaleidoszkóp” egy energikus, zenés-táncos előadás. A “Get Up” izgalmas pop koncert, a “The Purpose” pedig a belső én ünneplésére szolgáló darab.

“A hagyományos színházat akarjuk a fejet tetejére állítani.” -mondta Scott Butler, a Wilson Butler Architects alapító partnere.

“A Celebrity Edge színházának célja, hogy felébressze az embereket- bevonja őket a tapasztalatszerzésbe, ösztönözve érzékeiket és megváltoztatva az élő szórakoztatásra vonatkozó elvárásaikat.”

Ennek érdekében a Celebrity csapata aBlack Skull Creative-hez fordult, akik a 2012-es Olimpiai játékok show-jaiban már bizonyítottak.

A Club:

Egész nap nyitva lesz, nappalonként különböző csúcstechnológián alapuló tevékenységet lehet végezni, éjjelenként pedig igazi hangulat lengi körbe.

Napközben az utasok megtalálják benne az úgynevezett Funovation Laser Maze Challenge-et, melyben a játékosoknak lézerek segítségével kell navigálniuk, valamint a Drone Hunting virtuális játékot. Ahogy a nap lement, előtérbe kerül a 1920-as évek inspirálta koktélok és felcsendülnek a szaxofonok utánozhatatlan dallamai.

Az egyedülálló technológia, a futurisztikus szkenner segítségével az utasok testét “átruházza” másra, s egy high-tech kamera segítségével megjelennek egy óriási LED kijelzőn.

Táborozás a tengeren:

A gyermekek számára kitalált programsorozat, a Camp at te Sea, több mint 500 lehetőséget kínál a szórakozásra és fejlődésre. Két külön teret kínál a kisgyerekek és tizenévesek számára, így minden fiatal megtalálhatja azt, ami a legnagyobb örömet nyújtja számára.

Az igazi varázslat:

A 2,900 utast szállító hajó kiemelkedő szolgáltatásai közé tartozik a “végtelen” balkon is, mely egyetlen gombnyomással biztosítanak nagyobb helyet a beltérben vagy pedig különleges szabadtéri helyet nyújtanak. Az úgynevezett “Varázsszőnyeg” hangulata, funkciója – és a helye is egyik pillanatról a másikra változtatható. A hihetetlen mérnöki munka eredményeként ez a világ első emelőkaros, lebegő terasza az óceán felett, melyről akár 13 emeletes magasságból csodálhatjuk a nyílt víz látványát. Lélegzetelállító kilátásával, stílusos bárjával, ez már önmagában lehetne az utazás célja is.

Készüljön fel, hogy itt a valaha átélt legizgalmasabb hajós élményében lehet része!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen