AIDA applikáció - AIDA Hajótársaság - hajosutak.com

AIDA applikációk Androidra és IOS-re

Már elérhető az AIDA App, amely új funkciókkal rendelkezik, és ingyenesen letölthető Andriora és IOS-re is egyaránt. Az applikáció lehetővé teszi, hogy valós időben tudja követni az AIDA fedélzetén történő eseményeket. Betekintést nyerhet az üzletekbe és az aktuális hajópozíciókba a webkamera képeinek és az AIDA Lounge funkciójának segítségével. Az alkalmazás megmutatja az AIDA élményt az utazás előtt, alatt és után.

Már lefoglalta következő nyaralását az AIDA Hajótársaságnál? Élvezze, hogy információkhoz juthat előre a hajóról, és ossza meg az „AIDA pillanatokat” barátaival és utastársaival! Akár ajánlatok, fényképekről vagy az AIDA-ról szóló információkról van szó, az AIDA alkalmazásával nem fog semmiről sem lemaradni, és közvetlenül okostelefonjáról tudja lefoglalni hajóútját.

 

Telepítse az alkalmazást most! Ha már megtette, érdemes frissítenie, hogy kipróbálhassa a legújabb funkciókat!

Az AIDA pillanatok feltöltése és megosztása

Az Új AIDA Lounge

Utazás megosztása: helyszín, utazási időszak, illetve a hajó hozzárendelésével valósul meg. Rendeljen annyi képet az utazásához, amennyit csak szeretne. Mutassa meg élményeit és fotóit az összes alkalmazás felhasználójának, vagy jelölje be „magán”-ként, így csak ön láthatja képeit.

A pillanatok megosztása: A „pillanat” mindig egy fényképet vagy egy szöveget foglal magában. Készíthet azonnal képeket, vagy kiválaszthatja telefonja galériájából őket, amelyekhez 10 és 140 karakter közötti hosszúságú beszámolót írhat.

Általános pillanatok bemutatása: Ide az utazás előtt és után is feltölthet fényképeket, illetve az utazás után is tarthatja a kapcsolatot más utazókkal.

Integrált helyfunkció: Az alkalmazás felismeri az AIDA hajóinak és a kikötőknek a pozícióját (még akkor is, ha nincs internetkapcsolat), illetve kézzel is beírhatja a dátumot, illetve a helyszínt.

Kölcsönhatás: Nyomon követheti, összehasonlíthatja és a kommentálhatja is más felhasználók utazását.

Minden funkció egy pillantásra

AIDA úti célok egy pillanat alatt - hajosutak.com

AIDA úti célok egy pillanat alatt

Melyik a kedvenc helyszíne? Itt megtalálja az összes AIDA úti célt és útvonalat, valamint a látogatott partok adatait.

AIDA hajók - AIDA Hajótársaság - hajosutak.com

AIDA hajók

Ismerje meg az AIDA hajóit, lenyűgöző panorámaképekkel kívülről és belülről. Az alkalmazás tájékoztatást nyújt az éttermekről és bárokról, a kabinokról és a nyilvános területekről, valamint a kirándulásokról, a sportolási lehetőségekről és a fürdőrészlegről.

AIDA Live és AIDA Lounge - AIDA Hajótársaság - hajosutak.com

AIDA Live és AIDA Lounge

Válassza ki kedvenc hajóját az AIDA flottájából, és nézze élőben, milyen az élet a fedélzeten. Ezen kívül megoszthatja utazási pillanatait más AIDA vendégekkel az AIDA Lounge-ban.

A kabin - AIDA Hajótársaság - hajosutak.com

A kabin

Melyik kabin felel meg legjobban az Ön igényeinek? Mire néz az ablak és hol helyezkedik el az ágy? Ismerje meg a kabinját a 360 ° -os alaprajzokkal és fényképekkel!

Ajánlatok és hírek - AIDA Hajótársaság - hajosutak.com

Ajánlatok és hírek

A legfrissebb híreket és ajánlatokat közvetlenül az AIDA alkalmazás segítségével érheti el. Az okostelefonjával is kényelmesen és biztonságosan foglalhatja le utazását.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen