Aidanova - hajosutak.com

Az AIDAnova keresztelője

Az AIDA hajótársaság híres a fiatalos stílusáról és a kényelmes kabinjairól. Legújabb hajójának, az Aidanova-nak 2018.augusztus 31.-én volt a keresztelője, Észak-Németországban, a Papenburg Meyer Werft hajógyárnál.

A tengerjáró a Kanári-szigetek felé fog hajózni 2018 decemberétől, ugyanis ez az egyik legnépszerűbb úti cél télen, a kellemes klímának, változatos tájainak köszönhetően. Páratlan természeti kincseivel, titkaival és rejtélyeivel vonzza a turistákat.

Hatalmas ünnepség övezte ezt a napot, hiszen 25.000 fő lehetett szemtanúja annak a fantasztikus, látványos estnek, melynek utolsó előadója David Guetta volt, aki hatalmas népszerűségnek örvend.

Lássuk a főbb programokat:

17:00 belépés a helyszínre

19:00 Dj Hugel és Dj Deepend

21:30-21:45 Az AIDAnova keresztelője

21:45-23:16 David Guetta koncert

Az ünnepélyes keresztelőt a színes tűzijáték és óriási lézershow koronázta meg.

A hatalmas hajó igazi showelemmé változott, hiszen a csodálatos kivilágításnak köszönhetően számtalan színben pompázott az este során.

A levegőbe felemelkedő emberek szintén segítettek a különleges vizualitás elérésében, ők is részesei voltak a tűzijátéknak, a hátukra felszerelt különleges, kisebb tűzijátékoknak hála.

Boris Becker, az AIDAnova kapitánya is tiszteletét tette a rendezvényen, aki már három másik AIDA hajó (AIDA hajó AIDAluna, AIDAblu és AIDAperla) üzembe helyezésében is igen fontos szerepet játszott.

A keresztcsalád: Az AIDAnova hajói mindig különleges keresztszülőket kaptak, de most egy egész család nyerte el ezt a megtiszteltetést. A német családot több száz jelentkező közül választották ki.

A hivatalos és ünnepélyes átadásra november 15-én fog sor kerülni Bremenhaven kikötőjében.

A hajó egyidejűleg  5.000 utas szállítására lesz alkalmas. A 20 szintes tengerjáró 17 étteremmel, 23 bárral és számtalan különleges szórakoztatási formával és pihentető lehetőséggel várja utasait!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen