Az Allure of the Seas átalakítása - hajosutak.com

Az Allure of the Seas átalakítása

Az Allure of the Seas egy 58 napos, 165 millió dollár értékű átalakításon fog átesni 2020-ban. Ha elkészül, olyan csúcsminőségű szórakoztató elemekkel fog rendelkezni, mint például Ultimate Abyss és a Perfect Storm vízi csúszdák, koncertterem, kibővült éttermek, teljesen újratervezett Adventure Ocean gyerekeknek, illetve közösségi terek tinédzserek számára.

Az Allure of the Seas a második, Osais-osztályú hajó, amely a Royal Amplification programban vesz részt. Az Oasis of the Seas-re szintén hasonló felújítási munkálatok várnak.

Az Allure of the Seas tervezete- hajosutak.com

Medencék és sportközpontok

A hajó fedélzetét majdnem teljesen átalakítják. Megtalálható lesz majd egy 10 emeletes Ultimate Abyss vízicsúszda, illetve Splashaway Bay aquapark gyermekeknek, amely 2 látványos vödörrel, 3 kis vízicsúszdával, pancsolóval és vízágyúval, illetve 3 darab Perfect Storm vízicsúszdával (Typhoon, Cyclone és Supercell) lesz felszerelve.

Nem a vízipark az egyetlen változtatás, amely a hajó fedélzetén végbe fog menni. A medenceparkot The Lime & Coconut bár koncepciójával tervezték meg, ugyanúgy, mint a Navigator of the Seas fedélzetén. Az Allure-ön The Lime & Coconut a fedélzeten 2 helyen lesz kialakítva, amely azt jelenti, hogy többféle ülőhely áll majd rendelkezésre, beleértve a Cabana-szerű „bungalókat”, nyugágyakat, függőágyakat és hintaszékeket.

A felső fedélzeten új pezsgőfürdők, és felnőttek számára szolárium is megtalálható lesz.

Szórakozási lehetőségek a hajóbelsőben

A felújítás során a hajóbelsőben olyan szórakozási lehetőségek nyílnak meg előttünk, mint a Clash for the Crystal City-nek keresztelt lézerharc pálya, illetve az Apollo 18 szakadulószoba.

Az Allure of the Seas tervezete- hajosutak.com

Étkezés

Az Allure of the Seas étkezési lehetőségeit egy új, olasz koncepció alapján tervezik meg, amely magában foglal barbecue-t és sportbárt is. Az új elgondolás szerint a Royal Caribbean egyik étterme, a Giovanni’s Kitchen & Wine Bar lesz kialakítva. Míg a helyszín továbbra is családias hangulatú marad, az étlapon több, az olasz konyhához köthető különlegesség lesz, mint például egy pizzasütöde, nagyobb szendvicsállomás, valamint borok és különböző típusú limoncellok széles választéka.

A flotta barbecue trendjeit követve az Allure of the Seas fedélzeténre Portside BBQ-t terveztek, amely menüjében olyan közönségkedvencek fognak megfordulni, mint a marhaszegy, sertés és csirke húsok, mac and cheese, illetve házi készítésű kenyér.

A Playmakers Sports Bar & Arcade egy tökéletes helyszín azoknak a felnőtteknek, akik szélesvásznon szeretik megtekinteni a meccseket egy hideg sör társaságában. A bárban kisebbek számára játékok és külön gyermek menü lesz fellelhető.

A kulináris élvezeteken felül bárokkal is bővül a hajó: az El Loco Fresh egy autentikus mexikói italbár, lesz Bionic Bar by Makr Shakr, illetve Sugar Beach, amely több, mint 220 fajtájú édességgel készül a nagyközönség számára.

Éjszakai élet

Az 58 napos felújítás során egy 2 szintes koncertterem és egy karaoke bár is helyet fog kapni. A koncertterem korábban csak a Quanum-osztályú hajókon volt megtalálható. A koncertteremben lesz egy tágas társalgó, illetve egy hatalmas tánctér.

A Spotlight Karaoke 2 nagyszínpadot, illetve privát szobákat is kínál a félénkebb versenyzők számára.

Gyerekek és tinédzserek

A Royal Caribbean teljesen átalakítja ifjúsági programjait, így minden egyes korosztály, a csecsemőktől a tinédzserekig új közösségi teret fog kapni. Az Adventure Ocean, a Royal Caribbean népszerű gyerekklubja egy teljes átalakításon esik át, és sportolási és pihenési lehetőségekkel fog rendelkezni.  A Play Place kisebb gyermekek számára egy kreatív központ lesz, amely számos művészeti és tudományos szórakozást kínál. A kisebbek és a nagyobbak is egyaránt barátságos versenyeken vehetnek részt, különböző sportágakban, interaktív játékokban az Arena-ban, illetve lazíthatnak a Hangout-ban, mely különböző játékkonzolokkal lesz berendezve.

A kisbabák számára az AO Babies lesz fenntartva, a 3 és 5 évesek számára pedig az AO Junior, ahol különböző aktív elfoglaltságok várják őket.

A tizenévesek egy új teret kapnak egy titkos, hangulatos bejárattal, amely játékkonzolokkal, zenével, valamint filmekkel lesz ellátva, és egy kültéri fedélzettel rendelkező társalgóba vezet.

Az Allure of the Seas visszatérése

Az Allure of the Seas 2020 május 10-én tér vissza Barcelonába, és innen fogja szelni a hullámokat egész nyáron. A hajó fedélzetén a Földközi-tenger nyugati régióját utazhatjuk körbe 7 éjszakán át, Palma de Mallorca, Marseille, Firenze / (La Spezia), (Civitavecchia) és Nápoly / Capri kikötési pontokkal.

Az Allure 2020 novemberében át lesz helyezve Miamiba a téli szezonra, ahol hét éjszakás keleti és nyugat-karibi hajóutakat vehetünk igénybe.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen