Enchanted Princess - hajosutak.com

Az Enchanted Princess elhagyta a Fincantieri hajógyárat

A Princess hajótársaság ismét hatalmas mérföldkőhöz érkezett, ugyanis az újonnan épített Enchanted Princess tengerjárója 2019 szeptember 17-én elhagyta az olaszországi Monfalcone-ban található Fincantieri Hajógyárat, s először érintkezett a tengerrel.

Dorin Magsaysay Ho, a Fülöp-szigeteken fekvő Magsaysay csoport elnöke és vezérigazgatója fogja kiképezni a személyzet tagjait, aki szerte a világon, a hajók fedélzetén fognak dolgozni.

„A vállalatunk lelke a Princess hajótársaság dolgozóiban rejlik. Nekik köszönhetően vagyunk képesek arra, hogy emlékezetes élményt nyújtsunk utasaink számára, minden egyes nap.” – mondta Jan Swartz, a Princess hajótársaság elnöke.

„Doris Magsaysay Ho szenvedélye a hajótársaság személyzetének, tengerészeinek igazgatása, felügyelete iránt vitte őt a siker felé vezető úton, s igazán büszkék vagyunk arra, hogy személyzetünk több mint 7.000 filippínó taggal rendelkezik. Megtiszteltetés számunkra, hogy ő az Enchanted Princess keresztanyja.”

A 143.700 tonnás, 3.660 fős utaskapacitással rendelkező Enchanted Princess, a társaság Royal osztályának 5. hajójaként fog debütálni 2020 júniusában.

A Princess új Sky Suites koncepciójának köszönhetően a kényelem új világát ismerhetjük meg, hiszen a hajó fedélzetén a legnagyobb balkonos kabinokat próbálhatjuk ki.

Jelenleg az utolsó építési munkálatokat végzik, mely egészen 2020. június 19-ig is eltarthat.

A hajó 2020-as debütálása során megismerhetjük a Princess hajótársaság Ocean Medalion technológiáját is, mely egy ingyenes, hordható, chip-méretű lemez, amely tartalmazza az utas személyes adatait. Lehetővé teszi, hogy személyre szabott szolgáltatásban részesüljenek az utasok, valamint megoldható vele a fizetés, például a boltokban és a spa-ban.

A tengerjáró fedélzetén egy különleges, digitális szabadulószoba, jazz-színház, spa és több mint 25 különböző étterem és bár áll majd az utasok rendelkezésére.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen