Enchanted Princess - Princess Cruises - hajosutak.com

Az Enchanted Princess vízre szállt

A 3600 utas befogadására képes Enchanted Princess vízre szállt a Fincantieri hajógyárban.

Az új Princess hajó  a 100. hajó, amelyet az olasz hajógyártó vállalat épített, és ez az első olyan hajó, amelyet Fincantieri vízre helyezett a világjárvány kezdete óta.

Az ünnepségen olyanok vettek részt, mint a Fincantieri vezérigazgatója, Giuseppe Bono, és a Carnival Corporation elnöke, Micky Arison, a Carnival Corporation elnöke és vezérigazgatója, Arnold Donald, a Holland America Group vezérigazgatója, Stein Kruse és a Princess cégcsoport elnöke.

“Míg az Enchanted Princess fedélzetén az első néhány hónap teljesen különbözni fog az új hajók beindításának szokásos folyamatától, a hajó szíve és lelke a csapaton múlik” – mondta Jan Swartz az ünnepségen, amit videóhíváson keresztül közölt, hozzátéve, hogy reméli, hogy az Enchanted Princess néhány hónapon belül fogadni tudja első utasait.

“A hajó tele van olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel, amelyekről a Princess az egész iparágban ismert – mondta Swartz -, mint a csak felnőtteknek szóló pihenőhely és a Piazza, amely mindig a közösségi élmények központja. Ide tartozik szintén a hajótársaság saját intelligens technológiája, a MedallionClass, amely az élményeket egy teljesen új szintre emeli. ”

Enchanted Princess - Princess Cruises - hajosutak.com

Swartz hozzátette, hogy Monfalcone-ban körülbelül 6000 ember dolgozott a hajón.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy az Enchanted Princess az első új építésű Princess hajó, amely elhagyja a hajógyárat és az Advanced Air Quality System-el rendelkezik.

A Fincantieri a világjárvány kezdete óta számos újítást vezetett be, beleértve az újfajta légkondicionáló rendszereket is, ami a pandémia során kiemelkedő fontosságú.

Bono élt azzal a lehetőséggel, hogy a SACE olasz nemzeti exporthitel-ügynökségtől kérje az ipar folyamatos támogatását.

Elmondta, hogy a Fincantierinek sikerült megtartania minden megrendelését, és hogy a SACE együttműködése a jövőben létfontosságú lesz.

Giuseppe Conte olasz miniszterelnök, aki videohívás során vett részt az ünnepségen, kiemelte azt a hatalmas ellenálló képességet, amelyet Fincantieri mutatott a járvány idején.

“A Fincantieri hajógyár egy olyan cég, amely mindig büszkeséggel tölt el, hiszen valahányszor külföldre megyek, és a tengerjáró iparból beszélünk, felmerül a Fincantieri szó” – mondta az olasz miniszterelnök.

Az ünnepség legfőbb vendégeinek beszédeit zászlóváltási ceremónia követte, amely azt jelenti, hogy a vízre szállás megtörtént.

Forrás:

https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/23580-enchanted-princess-delivered-by-fincantieri-in-monfalcone.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen