gourmet - hajósutak.com

Az MSC 2019-es világkörüli útján egyedülálló nemzetközi sztár szakácsokat fog felsorakoztatni

Az MSC hajótársaság nemrég felfedte, hogy a közelgő 2019-es világkörüli hajóútján egyedülálló, nemzetközileg elismert sztárséfeket fog vendégül fog látni, akik kivételes étkezési élményt fognak biztosítani a hajó fedélzeten. Ez magában foglalja az aktuális és a korábbi három-, két- és egycsillagos Michelin-séfeket, az év séfjeit, a díjnyertes szakácskönyv-szerzőket, valamint más nemzetközi kulináris elismerések címzettjeit.

Az MSC Cruises vezérigazgatója, Gianni Onorato megjegyezte: “Az MSC Cruises szenvedélye a magas színvonalú, nemzetközi kulináris élmények biztosítása A 2019-es világkörüli út séfképző programja ezt az elkötelezettséget emeli a következő szintre. Számunkra az MSC hajóutak nemcsak az új országok és kultúrák felfedezéséről szól, hanem a fedélzeten biztosított felejthetetlen élményekről is. Azáltal, hogy a világ vezető séfjeit hozzuk el a különböző kulináris élmények megteremetésének érdekében, valóban bemutatjuk vendégeinknek az elképesztő desztinációk kultúráit és ízeit az MSC Magnifica fedélzetén. “

Az MSC Magnifica a 2019-es világkörüli hajóútján, amely 2019. január 5-én Genovából, kevesebb mint egy hónap múlva elindul, igazi gasztronómiai élményben részesít minket, ahol a világ legtávolabbi kulináris élményeit is kipróbálhatjuk. A változatos hazai és külföldi ízvilágokkal, az összes sztár séf elfogja készíteni egyedülálló fogásait, az MSC Cruises utasainak számára. A koncepció magába foglalja a világ minden szegletéből származó szakácsokat, akik a világ legnépszerűbb konyháit képviselik, többek között:

 • Michelin-csillagos spanyol séf: Ramón Freixa
 • Kitűntetett indiai-amerikai séf: Vikas Khanna
 • Díjnyertes olasz séf: Carlo Cracco
 • Kétszeres világbajnok francia cukrász: Jean-Philippe Maury francia séf
 • Vendéglátós, szakácskönyvíró és séf: Roy Yamaguchi
 • Szakember a kínai konyha négy iskolájában: Jereme Leung séf
 • Veterán brazil séf: Allan Vila Espejo
 • MasterChef Kolumbia zsűri tagja: Jorge Rausch séf
 • Sydney Morning Herald “Az év séfje”, a francia-kanadai: Serge Dansereau

Minden egyes elismert szakács három vagy négy fogásos menüt készít a vendégek számára egy-egy különálló este alatt, amelyek mindegyike tükrözni fogja a séf sajátos világát és hangulatát, mialatt az elismert cukrász, Jean-Philippe Maury különleges desszerteket készít számunkra. A séfek többsége a körutazás során fog felszállni a fedélzetre, és egy kiválasztott csapattal csatlakoznak a hajó fedélzeti szakácsaihoz, hogy együtt dolgozhassanak az egyedi alkotásaik elkészítésében. Ezen egyedülállóan exkluzív fogások elfogyasztása során a szakácsok személyesen szeretnék üdvözölni vendégeiket.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen