msc bellissima - hajosutak.com

Az MSC Bellissima elindult első próbaútjára

Az olasz társaság hajója 2018 december 19-én elhagyta a Saint Nazare-ben található hajógyár száraz dokkját, mely zsilippel elzárható, mesterséges medence.

A tengerjáró 4 napos próbaútra indult a Biscay-öbölbe, mely Franciaország nyugati és Spanyolország északi partja mentén terül el.

Az új zászlóshajó 2019 márciusától szállít majd utasokat, első szezonját a Földközi-tenger nyugati medencéjében tölti. A 315 méter hosszú tengerjáró 5.714 fő elhelyezését teszi majd lehetővé, a legénysége pedig 1.400 fős lesz.

Szenzációs kikapcsolódási lehetőségként tárul az utasok elé a hajó sétáló utcája, a Galleria Bellissima, melynek a mennyezetét 80 méter hosszú LED fal borítja, és különböző mini filmeket vetítenek majd egész nap.

Azok, akik a különleges módját választanák a szórakozásnak, 2 vadonatúj Cirque du Soleil műsor közül választhatnak, melyek kifejezetten az MSC Bellissima utasainak készültek.

A hajó a gyerekeknek is kedvez, több elkülönített rész van, ahol önfeledten játszhatnak, mindemellett különböző vízi parkok használatára is van lehetőség. Az idősebb korosztály is élvezheti a vízi élményeket, 25 méter hosszú medencével rendelkezik a hajó, amely este fénybe borulva nyűgözi le az utasokat.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen