MSC Bellissima névadó ceremónia - hajosutak.com

Az MSC Bellissima névadó ceremóniája

A várva várt MSC Belissima névadó ceremóniája 2019. március első hétvégéjén zajlott le. Az ünnepségen hírességekkel találkozhattunk, illetve betekintést nyerhettünk az MSC Hajótársaság legszebb hajójába. A kellemetlen időjárási viszonyok miatt az eseményt félig az ünnepség számára felállított sátorban, félig a hajón követhettük végig. A természeti okokból kialakuló problémákat a hajótársaság tökéletesen kezelte, amelyből látszik, hogy az MSC minden szinten professzionálisan teljesít.

A Névadó ceremónia sztárvendégei

Az ünnepség keretein belül köszönthettük Sophia Lorent, az olasz származású Oscar-díjas színésznőt, aki az egész MSC flotta keresztanyja is egyben. A színésznő beszédet mondott a ceremónián, illetve ünnepélyes keretek között átvágta a hajó megnyitását jelképező szalagot.

Az MSC Bellissima kapitánya nem más, mint Raffaele Pontecorvo, aki nagy reményeket fűz a hajó jövőjéhez, illetve fontos számára, hogy a második Meraviglia osztályú hajó rendkívül magas színvonalú technológiai és innovációs tekintetből.

Az eseményen továbbá részt vett Andrea Bocelli és fia, Matteo Bocelli is, akik egy különleges előadás keretein belül mutatták meg tehetségüket újra a nagyközönség számára.

Az ünnepség egyik fénypontja volt a Cirque du Solei at Sea mesés előadása volt, melynek kuriózuma, hogy az MSC Bellissima fedélzetére a társulat kettő, eddig még soha nem látott új exkluzív showval készült a hajó vendégei számára. Az előadások címe Syma és Varélia, amelyek csak ennek a hajónak a fedélzetén lesznek láthatóak.

Technológiai újítások a fedélzeten

MSC ZOE

A hajó kiemelkedő újításai közé tartozik ZOE az utasok „virtuális személyi asszisztense”. A készülék hangvezérlésű és 7 nyelven lehet vele kommunikálni, valamint több mint 800 alapvető kérdés és válasz van benne beprogramozva, hogy az utasok könnyedén kaphassanak információkat akár a hajózásról, akár specifikus témakörökről, mint például az éttermek vagy fedélzeti szolgáltatások.

MSC FOR ME

Az ZOE mellett a hajó fedélzetén megismerkedhetünk más technológiai újításokkal is, amelyek csak a Meraviglia osztályú hajókra jellemzőek. Az MSC FOR ME lényege, hogy minden egyes utas egy telefonos applikáció segítségével kapcsolódhat a hajó információs rendszeréhez. Az applikáció által hozzáférésünk lehet az elektronikus check-in-hez, megtervezhetjük utunkat, megtalálhatjuk barátainkat és családtagjainkat, felvehetjük velük a kapcsolatot, foglalhatunk helyeket előadásokra vagy akár asztalokat fedélzeti éttermekbe.

Az MSC Bellissimán továbbá megtalálható 57 videó fal, 2217 hozzáférés a ZOE-hoz, 2217 okos zár rendszerrel ellátott kabin, 195 információs kijelző, 2217 kabinokban elhelyezett okos tv, 3302 fedélzeti navigációs szenzor és 94 interaktív kijelző.

Az MSC Bellissima útvonalai

A hajó 3 térségben kalauzolja el utasait. Hajózhatunk fedélzetén a Földközi-tenger nyugati térségében, a Perzsa-öbölben, illetve a Távol-Keletet is bejárhatjuk.

Az MSC Bellissima szolgáltatásai

A hajó fedélzetén 12 étterem áll rendelkezésükre, illetve 5, speciális étterem közül választhatunk. Belekóstolhatunk például a Butcher’s Cut és Steak House amerikai stílusú éttermek kínálatába, Kiato Teppanyaki japán különlegességeibe, a L’Atelier Bistrot, francia konyhájába, vagy a HOLA! Tapas bar spanyol specialitásaiba.

Az MSC Aurea Spa 1100 m²-en kínál 160 féle spa kezelést vendégei számára, hogy utazásuk az valódi pihenésről és relaxációról szóljon.

Az MSC Bellissima végtelen szórakozást és kikapcsolódási lehetőséget tartogat az egész család számára a high-tech színházi előadásoktól kezdve, az interaktív Grand Canyon témájú aquaparkon át a bowling pályák és a forma 1 szimulátorokig.

A fedélzeten 570 m²-en áll rendelkezésünkre edzőterem, valamint 5 gyermek klub is igénybe vehető.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen