MSC - hajosutak.com

Az MSC bemutatja az új, akadálymentesített kirándulások helyszíneit

Az MSC hajótársaság bejelentette az újabb akadálymentesített programok helyszíneit. Idén télen 5, míg 2020 nyarán további 3 kikötővel bővül a lista.

Már több mint 20 ilyen túra foglalható a Karib-tenger és Földközi-tenger térségeiben.

A társaság célja, hogy a lehető legtöbb személy vehesse igénybe a parti kirándulásokat. Mivel minden utas más-más képességű, ezért fontos, hogy azok, akik mozgásukban korlátozottak vagy lassabban tudnak közlekedni, szintén részt vehessenek a kirándulásokon.

Ennek érdekében az MSC elindította az Akadálymentesített Túrák Programot, melynek keretein belül kiterjeszti a testreszabott parti kirándulások skáláját a csökkent mozgásképességű utasokra is. A program egyedülálló lehetőséget kínál a világ legkeresettebb úticéljainak felfedezésére anélkül, hogy aggódni kelljen a mozgáskorlátozottság miatt.

Ezeket a kirándulásokat a biztonság és akadálymentesség körültekintő megvizsgálása mellett szervezték meg, lehetővé téve minden vendég számára, hogy kényelmesen fedezhessék fel az úticélokat.

A társaság garantálja, hogy:

  •  az útvonalak bejárása során nem kell lépcsőt használni,
  •  ahol csak lehetséges, az útvonalak kerekesszékkel is teljesíthetők,
  • rövid távolságokat kell megtenni,
  • rugalmasabb az időbeosztás,
  • a mellékhelyiségek szélesebb ajtóval rendelkeznek, hogy bárki igénybe vehesse azokat.

A családtagok és barátok is csatlakozhatnak a túrákhoz, melyeket tapasztalt, professzionális idegenvezetők vezetik a túrákat.

Akadálymentesített parti kirándulások helyszínei:

  • Karib-térség:

MSC Seaside, MSC Armonia, MSC Meraviglia, MSC Divina, MSC Preziosa hajókon az alábbi kikötési pontokon vehető igénybe a túra: Cozumel, Georgetown, Montego Bay, Nassau, Ocho Rios, San Juan, St. Maarten, St. Thomas, Kings’Wharf, Roseau, St. Kitts és Nevis.

  • Földközi-tenger:

Az idei téli szezon során az MSC Grandiosa, MSC Opera tengerjárókkal Genova, Civitavecchia, Valetta, Barcelona, Marseille és Messina kikötőiben élhetünk a lehetőséggel.

Forrás:

mscfans.blog/2019/11/27/msc-introduces-new-accessible-tours-program-destinations/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen