Az MSC Cruises ügyvezető elnökét kinevezték a CLIA globális elnökévé - hajosutak.com

Az MSC Cruises ügyvezető elnökét kinevezték a CLIA globális elnökévé

Pierfrancesco Vagót, az MSC Cruises ügyvezető elnökét kétéves időtartamra nevezték ki a Cruise Lines International Association (CLIA) globális elnökévé.

“A teljes CLIA közösség nevében, beleértve munkatársainkat és tagjainkat is, szeretném üdvözölni Vago urat és gratulálni a CLIA globális elnökévé történő kinevezéséhez” – mondta Kelly Craighead, a CLIA elnöke és vezérigazgatója. “Vago kivételes vezetője a globális hajózási közösségnek. Hatalmas hasznot fogunk húzni ötleteiből, meglátásaiból és irányításából, amikor a COVID-19 járvány hatásainak leküzdésére törekszünk, és támogatjuk a tengerjáró ipar újrakezdését nemzetközi szinten és különösen az Egyesült Államokban. “

„A mostani egy rendkívül kritikus szakasz az iparág számára világszerte. Hálás vagyok társaim támogatásáért és bizalmáért, amikor azon dolgozunk, hogy folytathassuk az üzleti tevékenységünket, és felejthetetlen élményeket teremtsünk kedves utasaink számára, valamint olyan munkalehetőségeket, amelyek világszerte több millió ember számára kedveznek. ”– mondta Vago. „Várom az együttműködést a CLIA vezetésével és az iparban működő partnereinkkel, hogy ezen az úton haladhassunk tovább, és segítsünk biztosítani a jövőt mindazoknak, akik ettől függenek.”

Vago Adam Goldsteint követi, aki nemrég fejezte be második ciklusát a CLIA globális elnökeként. A nyilatkozat szerint Goldstein folytatja több technológiai startupban és nonprofit szervezetben.

Forrás:

https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/24246-msc-s-vago-named-global-chairman-of-clia.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen