MSC Europa - MSc Hajótársaság - hajosutak.com

Az MSC Europa érmeceremóniája

Nemrég lezajlott az MSC Hajótársaság legújabb hajójának, az MSC Europa-nak a hagyományos érmeceremóniája a franciaországi Saint-Nazaire-i hajógyárban.

Az MSC új hajójának különlegessége, hogy az Europa a hajótársaság első cseppfolyósított földgázüzemű (LNG) hajtású hajója lesz.

Zoe Africa Vago, Alexa Aponte-Vago és férje, Pierfrancesco Vago, az MSC Cruises ügyvezető elnökének lánya, és Aurore Bezard, a Chantiers de I’Atlantique HR Főosztálya, végezték el hagyományos rituálét. Két érmét helyeztek el az épülő hajóban, amely az áldás és a jószerencse jelképe.

Pierfrancesco Vago, az MSC Cruises ügyvezető elnöke elmondta: „Az MSC Europa további bizonyítéka a környezetgazdálkodás iránti elkötelezettségünknek. Szándékunkban áll, hogy még szélesebb körben csökkentsük a széndioxid-kibocsátást. Ezzel a hajóval megerősítjük azt is, hogy hiszünk a fejlett környezetvédelmi technológiákba történő befektetésben annak érdekében, hogy teljesítsük hosszú távú célkitűzésünket, hogy a hajózás kibocsátásmentes legyen.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen