MSC Cruises - hajosutak.com

Az MSC Globális Környezetvédelmi Hivatalok Konferenciája Londonban

Az MSC hajótársaság szeptember végén megkezdte a Globális Környezetvédelmi Hivatalok Konferenciáját Londonban. A Londoni Műszaki Tengerészeti Központban tartott 4 napos találkozó vendégül látta a társaság legtehetségesebb környezettudósát. A találkozó célja a még erőteljesebb környezetvédelmi gyakorlatok előmozdítása.

Az MSC Hajótársaság Menedzsment irodájában vendégül látott, 15 MSC hajó környezetvédelmi tisztviselői megosztják a legfejlettebb eljárásokat, megvitatják a legutóbbi újításokat a nemzetközi és lokális szabályozásokról, illetve teljes körűen ismertetik a legfrissebb környezeti vállalati szabályzatokat és elképzeléseket. A képzést a vállalatvezető tisztségviselői, környezetvédelmi osztálya és a RINA külső szakértői biztosítják.

Pierfrancesco Vago, az MSC Hajótársaság elnöke és a konferencia kezdeményezője, azt nyilatkozta:

“A környezetvédelem az első nap óta kulcsfontosságú feladat, és nagy felelősséget vállalunk a tengerek és az óceánok megőrzéséért és védelmezéséért. Ezek a legértékesebb erőforrásaink, és más iparági szereplőkkel együtt elkötelezettek vagyunk védelmük mellett. Míg a környezetvédelmi szabályzatunk átlátható és meghatározott, fontos, hogy olyan szakemberekből álló csapattal rendelkezzünk, akik biztosítják politikánk hatékony végrehajtását, és segítenek megfelelni környezetvédelmi célkitűzéseinknek. ”

Emilio La Scala, az MSC Hajótársaság Menedzsment elnöke és ügyvezető igazgatója hozzátette:

“Az állandóan változó környezetvédelmi keretek fényében szeretnénk meggyőződni arról, hogy tisztségviselőink folyamatosan lépést tartanak cégünk elképzelésével és környezetvédelmi politikájával. Azonban a szabályok betartása csak kiindulópont számunkra, és elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy mindig emeljük a lécet ezen az területen, és magasabb szintre jussunk el. Társaságunk sikere a tisztjeink sikereitől függ, és mivel a Társaságunk ilyen gyorsan bővül, ezért arra is koncentrálunk, hogy több kiemelkedő tehetségre figyeljünk fel.”

A konferencia során a tisztek a MARPOL környezeti, valamint a nemzeti és helyi követelményekre koncentrálnak az egyes földrajzi területeken. Emellett a csapat tovább mélyíti ismereteit a szennyvízkezelésről, a kibocsátáscsökkentésről, a ballasztvíz kezeléséről, a szennyeződésgátlásról és a szilárd hulladékgazdálkodásról.

A Globális Környezetvédelmi Hivatalok Konferenciája egy nagyobb program része, amely folyamatosan növeli a környezeti ügyek jelentőségét az összes vállalati gyakorlatban. Ezen a konferencián kívül a Társaság egy sor környezetgazdálkodási tréninget szervez a fedélzeti és gépészeti irodák számára az olaszországi Sorrento csúcstechnológiai oktatóközpontjában.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen