Az MSC Grandiosa fedélzetén új MSC For Me szolgáltatásokat is igénybe vehetünk

Az MSC hajótársaság kibővíti az MSC for ME applikáció szolgáltatásainak körét az új MSC Grandiosa fedélzetén.

Az olasz hajótársaság idén bocsájtja útjára legújabb tengerjáróját, az MSC Grandiosa-t. A hajókeresztelő a hamburgi kikötőben lesz megtartva, 2019. november 09-én. Az esemény során bemutatásra kerül majd az MSC for Me applikáció legújabb verziója, mely számos újdonságot és fejlesztést fog tartalmazni.

Az MSC for Me egy többcsatornás digitális eszköz, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy kapcsolatba léphessenek a hajó személyzetének tagjaival, melynek célja az utasigények gyors és megfelelő kielégítése. Így az utasok időt és energiát spórolhatnak meg, s felfedezhetik a hajó nyújtotta szolgáltatásokat.

Az applikációt először az MSC Meraviglia-n vezették be, 2017-ben. Azóta a digitális innovációs program további négy tengerjárón vált elérhetővé – az MSC Seaside, az MSC Seaview, az MSC Splendida és az MSC Bellissima fedélzetén. Minden egyes alkalommal új funkcióval bővítették az alkalmazásban elérhető szolgáltatásokat.

Az MSC Cruises vezérigazgatója, Gianni Onorato így nyilatkozott: „Az innováció a kulcsa mindennek, amit az MSC-nél csinálunk. Attól a pillanattól kezdve, hogy elindítottuk az MSC for Me applikációt 2017-ben, folyamatosan arra törekszünk, hogy a legmodernebb technológiát használjuk. Ennek célja, hogy az utasaink elégedettek legyenek, s bemutathassuk számukra a hajókon elérhető szolgáltatásokat, szórakoztató egységeket.”

A program bővítéseként az MSC Cruises először márciusban az MSC Bellissima fedélzetén vezette be a ZOE-t, a világ első virtuális személyi utazási asszisztensét, mely hangvezérléssel működik, s természetesen az MSC Grandiosa fedélzetén is elérhető lesz az utasok számára.

A ZOE mellett az MSC Cruises számos új, vendégközpontú digitális innovációt vezetett be, melyek elsődleges célja, hogy a leendő utasok már a hajóút kezdete előtt meg tudják szervezni az utazásukat, s megismerhessék a szolgáltatásokat még azelőtt, hogy egyáltalán a fedélzeten lennének.

A szolgáltatások segítségével többek között lehetőség nyílik csomagban történő foglalásra az MSC for Me applikáción keresztül. Eközben az újabb fedélzeti szolgáltatások, mint például a Friends & Family Locator és az MSC for Me Chat, segítenek a vendégeknek abban, hogy kapcsolatban maradjanak utastársaikkal. Az újítások célja, hogy értékes időt takarítson meg a vendég számára, hogy több időt tölthessenek együtt a nyaralásuk során.

Tervezzen, már az utazás előtt!

Annak érdekében, hogy a vendégek az indulás előtt megtervezzék a hajóútjukat, letölthetik az MSC for Me alkalmazást, és a szolgáltatások nagy részét előre lefoglalhatják.

Az új funkció segítségével a kiválasztott, előre lefoglalt kirándulásokat, vacsorákat és különböző szolgáltatásokat beillesztheti a személyes menetrendjébe, így könnyedén megtervezheti az egész hajóutat.

A hitelkártya előzetes regisztrálása az utazás kezdete előtt nagy segítség lehet, hiszen így időt spórolhat meg a bejelentkezési folyamat során.

Hozza ki a legtöbbet a fedélzeten töltött időből!

Az új, fizetős, Friends & Family Locator segítségével mindig megtalálhatja családjait, barátait, s nem fog eltévedni. A vendégek egy speciális, Bluetooth kapcsolattal rendelkező, energiatakarékos MSC for Me karperecet vásárolhatnak, és így bármikor megtalálhatják a szeretteiket az MSC for Me alkalmazásban látható hajótérképpel.

Ez az új funkció a 2017-ben indított Kids Locator szolgáltatás kiegészítéseként került bevezetésre, mely használatával a szülők nyomon követhetik gyermekeik helyzetét a fedélzeten.

Az MSC for Me Chat használatával a vendégek most már közvetlenül az MSC for Me alkalmazáson keresztül tudnak üzenetet küldeni, internetcsomag vásárlása nélkül.

A csevegés megkezdéséhez a vendégek egyszerűen bescannelik barátjuk, családtagjuk QR-kódját az alkalmazással és megkezdhetik a csevegést. Az új funkció egyszerűvé teszi az összejövetelek megtervezését, s könnyedén megbeszélhetik, hol fogyasztják el a vacsora előtti hűsítő koktélt.

Az új ZOE a HARMAN és a Samsung Eletronics-szal közösen létrehozott innovatív hangvezérlésű virtuális személyi asszisztens, mely az iparág vezető hangvezérelt mesterséges intelligenciája (AI), s az MSC Bellissima mellett az MSC Grandiosa fedélzetén is elérhetővé válik.

ZOE 7 nyelven beszél, s több száz kérdésre tudja a választ a fedélzeti szolgáltatásokkal, létesítményekkel, foglalással kapcsolatban.

Az MSC for Me alkalmazásban egy új, étkezéssel kapcsolatos funkció is segíti az utazást. A praktikus „What to eat” („Mit is egyek?”) funkciót, melynek segítségével a vendégek bepillantást nyerhetnek a helyi ételek világába, s megtudhatják milyen fogásokat érdemes kipróbálni az egyes kikötési pontokon. Például Barcelonában a LA BOMBA nevezetű helyet nem érdemes kihagyni. Itt érdemes kipróbálni egy ikonikus, tapas ételt, burgonyakrokettel és kétféle mártással tálalva.

A fenti új funkciók mellett az alábbi szolgáltatások is elérhetőek lesznek az MSC Grandiosa fedélzetén:

 • Online check-in elvégzése még az utazás kezdete előtt, hogy időt takarítson meg a beszállásnál
 • Amennyiben szeretne gyorsan és egyszerűen eligazodni a hajó fedélzetén, használja a beépített interaktív térképet
 • A vendégek valós időben tervezhetik meg a hajóutat, böngészhetik a napi eseményeket, tevékenységeket és fontos információkat az alkalmazásban, a kabinban lévő TV-ben és az interaktív képernyőkön egyaránt
 • Az NFC karszalagok összekapcsolják a vendégeket a hajóval, így az interaktív, digitális képernyőkön keresztül foglalhatnak szolgáltatásokat

Az MSC Grandiosa lesz a flotta legnagyobb hajója

Az MSC Grandiosa az innovatív Meraviglia generáció harmadik hajója és egyben az első Meraviglia-Plus osztályú tengerjáró. Az új tengerjáró lesz az ötödik, új generációs hajó, az elmúlt két és fél év során.

Az ebbe a generációba tartozó hajókat úgy tervezték meg, hogy a modern utasok minden igényének megfeleljenek.

A rendkívüli kialakítás, a létesítmények széles választéka és a számtalan szórakozási lehetőség teszi ezeket a hajókat igazán ideálissá az egész család számára.

Egész évben, a világ számos nemzetközi kikötőjében találkozhatunk velük.

 

Az MSC Grandiosa az MSC flottájának legnagyobb hajója lesz, még több létesítménnyel, helyiséggel, közös térrel és új funkciókkal várja utasait idén novembertől.

Forrás:

mscfans.blog/2019/06/14/msc-grandiosa-to-introduce-new-msc-for-me-features/

cruise-addicts.com/msc-cruises-expanding-guest-technology-aboard-msc-grandiosa/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen