MSC Cruises - MSC Grandiosa - hajosutak.com

Az MSC Grandiosa hajója végre vízre szállt

Az érme-ünnepség után hat hónappal az MSC Grandiosa először érintette meg a vizet a Saint-Nazaire-i kikötőben. Az MSC hajóflottájában a legnagyobb hajó lesz, amelynek 2019. novemberében Hamburgban lesz a hajókeresztelője.

Az MSC Grandiosa egy hatalmas mediterrán stílusú sétánnyal rendelkezik, amely a Meraviglia generációs hajóinak egyedülálló sajátossága. Ez a sétány lesz a hajó központi része és fő találkozóhelye. Az MSC Grandiosa további különlegességei közé tartoznak az új éttermek, bárok és társalkodók, köztük a L’Atelier Bostrot, amely színpaddal és hatalmas tánctérrel is rendelkezik. A hajó egyik másik attrakciója a Parisian Bistrot, amely székekkel és asztalokkal ellátott terasszal, valamint impresszionista művészeti alkotásokkal emeli az utazás fényét. A díjnyertes sétány különböző közösségi programoknak fog helyet adni, mint például flash moboknak és tematikus partiknak, illetve megtalálható rajta egy 98,5 méteres LED Sky képernyő is, amelyen különböző lenyűgöző vetítéseket láthatunk majd.

Mint más Meraviglia osztályú hajók, az MSC Grandiosa két vadonatúj exkluzív show-t fog bemutatnii a Cirque du Soleil at Sea-től. Az attrakció a már régóta fennálló, az MSC és a Cirque du Soleil közreműködésében jött létre.

Az MSC Bellissima 2019 márciusában történő elindítása után az MSC Grandiosa lesz a második MSC Cruises hajó, amely a Cruise Industry első digitális utazási személyi asszisztensét tartalmazza. Ez a szolgáltatás egyszerű és kényelmes módot nyújt a vendégek számára, hogy minden egyes információt elérjenek, amire csak szükségük lehet.

Az MSC Grandiosa hajóján 1700 fős személyzet fog gondoskodni arról, hogy a fedélzeten lévő maximum 6300 utas a legnagyobb kényelemben élvezhesse az utazást. A Grandiosa továbbá mesés főmedencékkel rendelkeznek, amelyek lehetőséget adnak a lazításra és a valódi kikapcsolódásra.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen