Az MSC hajótársaság 2021-es nyári szezonja számos érdekességet tartogat!

A 2020-as év kezdetével bemutatjuk az MSC hajótársaság 2021-es év nyarának legizgalmasabb útvonalait. A Földközi-tenger keleti régiójában 6, míg a nyugati részén 4 hajó lesz jelen. Észak-Európában 5, a Karib-szigeteknél 3, Ázsiában pedig 1 MSC tengerjáró szeli majd a habokat.

Lássuk hát részletesen, milyen izgalmas utazásokra számíthatunk!

Földközi-tenger nyugati medencéje:

A Földközi-tenger nyugati medencéje az egyik legszebb nyári útvonal a hajóutak világában, nem csoda, hogy az MSC hajótársaság fő útjai ebben a térségben találhatóak.

Négy óriási tengerjáró fedélzetén nyerhetünk betekintést a mediterrán táj kincseibe. Többek között az új zászlóshajó, az MSC Grandiosa, valamint az társaság első EVO hajója, az MSC Seashore kalauzolja el az lutasokat.

2021 nyarán hetente több mint 20.000 utas fogja megismerni a nyugati régió csodálatos kikötőit az MSC hajótársaságnak köszönhetően. A hajók 8 olasz, 2 francia, 1 máltai és 3 spanyol kikötők fognak felkeresni a szezonban.

Földközi-tenger keleti medencéje:

MSC FANTASIA

MSC LIRICA

Izgalmas hírekkel szolgál a társaság a kelet-mediterrán térségre vágyók számára.

Az MSC Fantasia vadonatúj 10 napos útvonalának köszönhetően újra felfedezhetik a mesés Isztambult, mely a Föld egyik legnépesebb, és Európa legnépesebb települése.

Az MSC Fantasia lesz az eddigi legnagyobb hajó, melynek fő kikötője Trieszt lesz.

Az MSC Lirica számos egyhetes hajóutat kínál, melyek során betekintést nyerhetünk Görögország, Törökország, Ciprus és Izrael káprázatos világába.

A másik négy hajó különféle útvonalakat kínál Velencéből, Triesztből, Bariból és Brindisiből, hogy az utasok bejárhassák Görögország, Olaszország, Horvátország és Montenegró legszebb látnivalóit.

MSC MAGNIFICA

Az áthelyezett MSC Magnifica, Southampton-i székhellyel az Egyesült Királyság piacát fogja bővíteni, s Észak-Európa legjavát ismerteti majd meg az utazni vágyókkal.

A brit kikötőből májustól októberig tartó szezon során 24 hajóút kínál változatos útvonalakat, melyek során többek között a Kanári-szigetek, Madeira, a Földközi-tenger, Észak-Európa és a Balti fővárosok kapnak szerepet.

A másik négy hajó (MSC Virtuosa, Preziosa, Splendida, és Poesia) szintén izgalmas utazásokat tartogat. Kielből, Koppenhágából és Warnemündéből indulva olyan mesebeli tájakat fedezhetünk fel, mint a Balti-tenger, fjordok, Északi-fok, Izland vagy Grönland.

Karib-tenger:

Az MSC Meraviglia és az MSC Divina továbbra is kínál hajóutakat Miamiból a karib térség nyugati és keleti térségébe.

Ezen felül augusztus végétől az MSC Divina fő kikötője New Yorkban lesz, ahonnan eljut Kanadába, Bermudára és a Karib-tengerre.

Az MSC Armonia 7 éjszakás útjai során Progreso-val bővül a felfedezésre váró kikötővárosok száma. Ne felejtsük el az Ocean Cay-t sem, ami társaság magánszigete.

Ázsia:

MSC BELLISSIMA

Az MSC Bellissima 2020 tavaszától kerül üzemebe Ázsiában, ezáltal ő lesz a régió legújabb zászlóshajója.

A tengerjáró székhelye elsősorban Shanghajban lesz, de számos japán utat is kínál majd.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen