MSC hajótársaság - hajosutak.com

Az MSC hajótársaság 4 új ultramodern luxushajót rendelt a Fincantieri hajógyártól

2018.10.18-án a népszerű, olasz hajótársaság és a méltán híres Fincantieri hajógyártó cég bejelentette, hogy aláírtak egy megállapodást, 4 rendkívül nagy értékű, ultra luxus tengerjáró megépítéséről, melyek összértéke meghaladja a 2 milliárd eurót.

Az új flotta legelső hajóját 2023 tavaszán helyezik majd forgalomba. 64 ezer tonnát fog nyomni és 500 kabin lesz a fedélzetén. A további három óceánjárót 2026-ig helyezi forgalomba az MSC, így évente 1 új luxushajóval büszkélkedhet majd a flotta.

Az új hajók a legmodernebb technológiák segítségével a legfontosabb környezetvédelmi elvárásoknak is eleget fognak tenni. A rendkívül innovatív design és izgalmas fedélzeti lehetőségek mind a vendégek kényelmét és pihenését fogják szolgálni.

Pierfrancesco Vago, az MSC hajótársaság ügyvezetője közölte: “Utasaink arra vágynak, hogy az MSC belépjen a luxushajózás világába, az MSC Yacht Club evolúciójaként. Ezek a hajók különleges útvonalakat tudnak majd bejárni, méreteiknek köszönhetően. A szolgáltatások új szintre emelkednek majd, mint például az MSC Yacht Club komornyik szolgálata, mely a nap minden órájában rendelkezésre áll majd.”

Vago így folytatta: “Nagyon örülök annak, hogy tovább folytathatjuk ezt a remek partnerséget a Fincantieri-vel az új megrendeléseknek köszönhetően, hiszen a díjnyertes Seaside és Seaside-Evo osztályok igazi elismerést kaptak az úttörő, innovatív design-nak köszönhetően. De eljön az idő, hogy egy új osztályt mutathassunk majd be, melynek hajói az ultra-luxus tengerjárók szabványaivá válhatnak, a legmagasabb minőségek képviselve, s elmondhatjuk róluk, hogy olasz gyártmányúak.”

Giuseppe Bono, a Fincantieri vezérigazgatója elmondta: “Büszkék vagyunk, hogy két nagyszerű, világszerte ismert, olasz márka ilyen fontos építési programot jelentett be. Rendkívül elégedettek vagyunk, hogy egy új hajóosztályt indíthatunk el, mely a luxuskategóriát fogja képviselni. Az MSC hajótársaság felismerte, hogy az általunk megálmodott design segíteni fogja őket az  újgenerációs  hajók megalkotásában, melyek az élvonalat képviselhetik mind a biztonság mind pedig a technológia szempontjából, különös figyelmet fordítva az utasok kényelmére. Ezzel a projekttel a Fincantieri 53 hajót írhat be a jelenleg futó megrendelései közé, ezzel megerősítve piacvezető pozicióját.”

Angelo Capurro, az Msc hajótársaság ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, hogy “Belépni az ultra-luxus piacra egy újabb izgalmas fejlesztést hordoz magával. Az MSC Yacht Club élmény biztosítása mellett célunk, hogy 2023-tól az utasaink a hajózás piacának legjavát kaphassák. A jövőbeni ultra-luxus hajók fedélzetén az élmény megduplázódik, s utasaink a magánhajózás élményeit élhetik majd át.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen