Az MSC Hajótársaság új partnersége - hajosutak.com

Az MSC Hajótársaság bejelentette partnerségét a Quatar Airways-el

Az MSC Cruises bejelentette, hogy új, meghosszabbított kéthetes hajóutat vezet be a Perzsa-öbölben a legújabb zászlóshajójával, az MSC Bellissima-val. Doha, Katar fővárosa új kikötési pont lesz. Ha hajótársaság exkluzív, 14 éjszakás hajóutakat tervezett.

Gianni Onorato, az MSC Cruises vezérigazgatója megjegyezte: Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy folyamatosan gazdagítsuk útvonalainkat, és a lehető legtöbb opciót kínáljunk utasainknak, ezért örülünk annak, hogy új, 14 éjszakás hajóutat vezetünk be a sokszínű kínálatunkba a Perzsa-öbölben. Doha hozzáadásával egy új kikötési ponttal büszkélkedhetünk. Új partnerséget hoztunk létre a Qatar Airways-szel, amely kényelmes és könnyen hozzáférhető kikötővé teszi ezt. Ezekkel az új kiegészítésekkel hajóutak széles választékát kínáljuk, úgy, hogy megfelelő legyen azoknak az utasoknak, akik téli napsütést keresnek az egyre népszerűbb Perzsa-öbölben.”

A Qatar Airways-szel való új partnerségnek köszönhetően az utasok Londonból, Bécsből, Rómából, Milánóból vagy Párizsból Dohába repülhetnek a Fly & Cruise csomag részeként, ötcsillagos minősítésű légitársasággal. Ezt követően, Dohába érkezés után felfedezhetik a várost az esti kikötés előtt.

Doha az elmúlt években a világ egyik leggyorsabban növekvő városa lett, köszönhetően a fantasztikus létesítményeknek és látnivalóknak, illetve a hatalmas befektetésének. Katar fővárosa évente kétmillió nyaralót vonz. Dohában megtalálható a Doha Corniche strand, családbarát Aqua Park Qatar, az Arab Modern Művészeti Múzeum, illetve lenyűgöző strandok, amely igazolja, hogy a város valóban egy igazi téli desztináció.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen