msc ujdonsagok - hajosutak.com

Az MSC hajótársaság bemutatja a 2020-2021-es téli szezon újdonságait!

Az MSC felfedi a 2020-2021-es téli szezonra vonatkozó legfontosabb információkat.

Három hajó szeli majd a habokat a Földközi-tengeren, hat a Karib-térségben valamint Észak-Amerikában, egy Dél-Afrikában, négy tengerjáróval találkozhatunk Dél-Amerikában, kettővel pedig az Egyesült Arab Emirátusok térségében.

Az újdonságok közé sorolhatóak az MSC Seaview útjai Dubaiból, és Abu Dhabiból, valamint hatalmas mérföldkőnek számít az MSC Virtuosa hajó első útja is, mely 2020 november 8-án kezdődik és a leghíresebb mediterrán csodákat fedezhetik fel majd az utasok.

A 2020-2021-es téli szezon új katalógusa Milánóban került bemutatásra, 2019. február 07-én.  A 2020-as nyári szezon újdonságai ide kattintva érhetőek el.  Az utóbbi évek hagyományait követve a hajótársaság különleges módját választotta a prospektus ismertetésének.

A brosúra elérhető lesz majd az MSC 360 VR applikáción keresztül, Android és iOS eszközökön egyaránt. A prospektus teljesen személyre szabhatóvá válik, így az érdeklődők számára lehetőség nyílik arra, hogy felfedezzék a számukra érdekes hajók útvonalát, megismerjék a tengerjárókat és a célállomásokat, kikötővárosokat.

A rendszer emlékezni fog a felhasználó által megadott preferenciákra, így összeállíthat egy teljesen személyre szabott katalógust, mely azokat az információkat tartalmazza, melyek az Ön számára fontosak, érdekesek.

Az új zászlóshajó, az MSC Virtuosa indulási kikötője Genova lesz, a 7 éjszakás út során pedig az alábbi kikötőket fogja érinteni: Civitavecchia, Messina, Valletta, Barcelona és Marseille.

Az MSC Poesia és az MSC Magnifica hosszú, mediterrán hajóutjai Genovából indulnak a Kanári-szigetekre valamint Görögországba. Az MSC Magnifica 11 éjszakás utazást kínál Barcelonát, Funchal-t érintve (Madeira), majd hatalmas tűzijáték és ünneplés veszi kezdetét Santa Cruz de Tenerife-n, átlépve a 2021-es esztendőbe, majd folytatja az útját, mely során Casablanca, Malaga és Civitavecchia kikötőit ismerhetik meg az utasok. Lehetőséget nyújt a hajótársaság a Földközi-tenger keleti térségének megcsodálására is, ebben az esetben pedig Katakolon, Athén, Rhodosz, Haida, Heraklion és Civitavecchia szépséges városait fedezhetik fel.

A MSC Poesia 2021 január elején indul világkörüli útjára, de addig is hasonló utakat kínál, mint az MSC Magnifica. Katakolon kikötőjét Korfura cseréli míg Haifa-t pedig Valletta váltja majd fel. Ezen túlmenően 10 éjszakás hajóutat kínál Genovából Marseille-be, Barcelona, Gibraltár, Lisszabon, Cadiz, Malaga és Civitavecchia érintésével.

Az MSC Meraviglia indulási kikötője két egymást követő évben is New York lesz, három útvonallal színesítve. Az első út Sydney, Corner Brook, Charlottetown (Prince Edward-sziget), Québec kikötőket érinti. A második útvonal során Bar Harbor, St. John’s, Halifax, Sydney, Portland és Boston városait célozza meg. A harmadik utazás alatt pedig áthajózik a második indulási kikötőjébe, Miami-ba. Az út közben pedig St. Maarten, Fort-de France, St. George’s, Willemstad (Curacao), Oranjestad (Aruba) kikötői ismerhetik meg. Fontos megjegyezni, hogy az MSC Meraviglia lesz az első tengerjáró, mely kiköt az MSC hajótársaság magánszigetén,  a vadonatúj Ocean Cay-en.

Az MSC Splendida két útvonalat kínál Fort-de-France-i indulással. Az első kikötési pontjai közé tartoznak: Point-a-Pitre, Castries (St. Lucia), Bridgetown, Port of Spain, St. George’s, és Kingstown.

A második útvonal során az alábbi kikötővárosokat érinti a hajó: Point-a-Pitre, Road Town, St. Maarten, Roseau, St. Kitts és Nevis, St. John’s.

Az MSC Armonia és MSC Meraviglia hasonló, egy hetes hajózást kínálnak Miamiból indulva. Az MSC Meraviglia útvonalához Belize City is hozzátartozik. Az MSC Meraviglia egy új  kikötővárost, Puerto Plata-t is hozzáadja az MSC hajóival bejárható területek listájához, egy 5 éjszakás, Miamiból induló hajóútnak köszönhetően. Az MSC Opera tengerjáró Havana-i indulással.

MSC ujdonsagok - hajosutak.com

MSC Opera

MSC ujdonsagok - hajosutak.com

MSC Armonia

MSC ujdonsagok - hajosutak.com

MSC Meraviglia

MSC ujdonsagok - hajosutak.com

Az MSC Divina ajánlatai között szerepelnek hosszabb, karibi utazások is, Miami-i indulással. Az út során Ocho Rios, Cartagena, Colon, Puerto Limon, Costa Maya és a Bahamákon található, Ocean Cay (az MSC magánszigete) szépségeit is felfedezhetik.

Az MSC Seaside szintén izgalmas utat kínál, melynek útvonala a bal alsó képen szerepel.

Az MSC Seaview induló kikötője a 2020-as Universal Exposition (Világkiállítás) helyszínéül szolgáló Dubai, a másik pedig Abu Dhabi. Az érintett kikötők pedig Sir Bani Yas, Doha és Bahrein.

Az MSC Lirica hajóútjai szintén ebből a két kikötőből fognak útnak indulni, a kikötők között pedig Sir Bani Yas és Muscat is szerepel.

MSC ujdonsagok - hajosutak.com

MSC Seaside

MSC ujdonsagok - hajosutak.com

MSC Seaview

MSC ujdonsagok - hajosutak.com
MSC ujdonsagok - hajosutak.com

Hamarosan bővebb információkkal szolgálhatunk a Dél-Amerikát érintő hajóutakkal kapcsoaltban, de valószínűsíthetjük, hogy az MSC Fantasia, MSC Musica, MSC Preziosa és MSC Sinfonia fedélzetén is megismerhetjük ezt az izgalmas és sokszínű térséget.

Az MSC Orchestra indulási kikötője Fokvárosban lesz.

Forrás:

mscfans.blog/2019/02/08/msc-unveils-2020-2021-winter-season
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen