Az MSC hajótársaság bevezetette a fenntartható parti kirándulásokat - hajosutak.com

Az MSC hajótársaság bevezette a fenntartható parti kirándulásokat

Az olasz hajótársaság célkitűzéseiben fontos szerepet játszik a környezet megóvása. Az elkötelezettség most már a parti kirándulásokra is kiterjed.

A gondosan összeállított, úgynevezett Protectours parti kirándulások kifejezetten a Föld természetes szépségének védelmét és megőrzését szolgálják.

A hajótársaság konkrét célokat tűz ki a helyi utazásszervező partnerek számára a Nemzetközi Tanúsítás megszerzésének érdekében.

Az új programok lehetőséget nyújtanak az MSC utasainak, hogy felfedezhessék az egyedülálló úti célokat, miközben hozzájárulnak a bolygó megóvásához. Betekintést nyerhetnek a természet világába, miközben megőrzik annak szépségét és segítenek a zöldebb jövő biztosításában.

Többek között erdei sétára indulhatunk mentett kutyákkal Jamaika-ban, találkozhatunk a házi méhekkel Korfun, vagy pedig segíthetünk a gyönyörű, horvát öblök tisztán tartásában, búvárkodás közben.

Már több mint 25 ilyen túra érhető el az alábbi helyszíneken, de a lista folyamatosan bővül.

 • Földközi-tenger:

Barcelona, Palma de Mallorca, Cagliari, Nápoly, Korfu, Rodosz, Katakolon

 • Észak-Európa:

Belfast, koppenhága, Hesinki, Rotterdam, Reykjavik, Invergordon, Stavanger, Trondheim

 • Közel-Kelet:

Abu Dhabi

 • Karib-szigetek:

Castries, Cozumel, Philipsburg, San Juan, Montego-öböl, Ocho Rios, Nassau, Roseau, Freeport, Puerto Lion, Cosa Maya, Cartagena
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen