Az MSC Hajótársaság feljebb lépett BrandZ Top 30 legértékesebb olasz márkák rangsorában - hajosutak.com

2019-ben a 14. legértékesebb olasz márka az MSC Cruises!

Az MSC Cruises feljebb lépett a WPP és a Kantar Media által a 30 legértékesebb olasz márkának ítélt rangsorban, a 2018-as 18. helyről a 14. helyre, 14% -os növekedéssel.

A BrandZ Top 30 legértékesebb olasz márka 2019, második kiadásában, a márkaérték és a márka növekedési és pénzügyi értékének megteremtésére irányuló tanulmánya révén elemezte az olasz piacot. Az elemzés során azonosította azt a 30 vállalatot, amelyek a különböző ágazatokban a legjobban teljesítettek. Számba vették például a luxuscikkeket, a luxus energia ágazatát, a hajókirándulásokat és a bankszektorokat. Az előbb felsorolt ágazatok tematikájából láthatjuk, hogy a tanulmány elkészítése során rendkívül szerteágazó szektorokat vizsgáltak meg. Az MSC Cruises első lett kategóriájában, 4 hellyel előrébb, mint az ágazat többi szereplője.

„A BrandZ Top 30 legértékesebb olasz márka 2019-es rangsorában való szereplés elismeri munkánkat, és a 15 legjobb olasz márka közé pozícionált minket, ami azt jelenti, hogy az általunk folytatott stratégia nagy eredményeket hoz.” – mondta Andrea Guanci, az MSC Cruises olaszországi Marketing Vezetője.

Massimo Costa, országos vezető szerint: „ A rangsorban szereplő cégek közül sokan ipari hősöknek minősülnek, és egy olyan tipikus olasz üzleti modellt képviselnek, amely világszínvonalon is működőképes. A rangsor rengeteg erőteljes, egymással összekapcsolt vállalkozásokat mutat be, amelyeket mind egy erős vállalkozói szellem vezérel, ami a növekedés és az innováció ütemét határozza meg üzleti tevékenységükben.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen