Az MSC Hajótársaság segítségnyújtása a Bahamáknak - hajosutak.com

Az MSC Hajótársaság segítségnyújtása a Bahamáknak

Az MSC Group a közeljövőben elsősorban félig előre gyártott, mobil házakra fog összepontosítani, valamint teherszállító hajóinak rendelkezésére bocsáltására az Egyesült Államokból a Bahamákra.

Egy magas beosztású küldöttség, amely az MSC Group amerikai vezető csoportjának tagjaiból, illetve az MSC alapítvány tagjaiból áll, Nassauba tart, hogy megbeszéléseket tartson a helyi tisztviselőkkel, a közösség vezetőivel és a legfontosabb segély- és helyreállítási szervezetekkel, hogy melyek azok a sürgős segítségnyújtási igények, amelyeket a csoport támogathat. Az MSC Group továbbá fel szeretné mérni, hogy közvetlen és hosszabb távon hogyan tudnak támogatást nyújtani mind lakossági, mind a vállalkozások szintjén a Dorian hurrikán pusztítása utáni újjáépítés során.

Gianluigi Aponte, az MSC Group ügyvezető elnöke és alapítója elmondta: „Szomorú látni, hogy milyen következményekkel és pusztulásokkal jár a Dorian hurrikán a Bahama-szigetek és annak lakossága felett. Az egész családom imái a Bahama-szigetek lakóihoz, családjukhoz és szeretteikhez szólnak. Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a Bahamák azonnali és hosszú távú mentési és helyreállítási munkálatainak támogatása iránt. Vállalkozásunk már régóta szorosan kapcsolódik a Bahamákhoz és lakosságához, és sok évtizedes múlttal rendelkezünk. Most azon vagyunk, hogy minél jobban részt vehessünk az újjáépítési és helyreállítási munkálatokban.”

Az MSC Group teljes mellszélességgel támogatja a Bahamák miniszterelnökét, Dr. The Hon. Hubert Alexander Minnis-t. Korábban tárgyalásokat folyattak arról, hogy a vállalat a teherfuvarozástól kezdve a tengeri hajózáson át a jótékonysági alapítványig minden erejét bevetve, támogathatja, összehangolhatja, és megszervezheti az azonnali és hosszabb távú segélyezési folyamatokat. Ebben a kezdeti szakaszban az elsődleges szükségletű áruk biztosítása és kézbesítése mellett az MSC Group erőfeszítései a hurrikán által leginkább sújtott területek lakóinak szánt, félig állandó, előre gyártott mobil házaira összpontosítanak, valamint arra, hogy teherfuvarozási hajóikat bevethessék a Freeport és a Marsh Harbour Abaco konténerterminálokig.

Az MSC Group az MSC Mediterrán Hajózási Vállalatán keresztül az elmúlt 20 évben jelen volt a régióban, és hosszú ideje a Bahama-szigetek vezető teherfuvar-import-és -üzemeltetője. Helyi központja Freeportban található, a Grand Bahamán. A művelet számos MSC csomópontot von be a régióban, az Egyesült Államokban, a Karib-térségben és azon túl.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen