Msc hajótrásaság- hajosutak.com

Az MSC LERÁNTJA A LEPLET A 2020-AS NYÁRI SZEZONRÓL

Öt tengerjáró fogja szelni  a habokat a Földközi-tenger keleti részén, négy a Földközi-tenger nyugati részén, négy Észak-Európában, kettő a Karib-térségben és egy Ázsiában.

Újdonságnak fog számítani az MSC Preziosa Southamptontól a mediterrán térségbe való hajózása, illetve Hanía (Chania) kikötőjének hozzáadása a Magnifica útvonalához.

Az MSC Musica indulási kikötője ismét Velence lesz, innen hajózik majd hét éjszakán keresztül, s mutatja be a Földközi-tenger csodálatos kikötőit: Brindisi, Katakolon, Szantorini, Pireusz,  Korfu és Dubrovnik.

Az MSC Magnifica 7 éjszakás hajózást kínál Velencéből Bari, Szantorini, Kréta, Korfu és Dubrovnik érintésével.

Az MSC Orchestra pedig Velencéből és Bariból indulva az alábbi kikötőket érinti majd útja során: Katakolon, Mükonosz, Pireusz, Saranda és Dubrovnik.

Az MSC Sinfonia indulási kikötője Velence lesz. Az olasz városból pedig májustól szeptemberig Szantorinit, Mükonoszt, Dubrovnikot és Ancona-t fogja érinteni az útjai során. Októberben és Novemberben pedig Split, Szantorini, Saranda, Dubrovnik és Ancona lesz főszerepben.

Az MSC Opera  szintén egyhetes utazásokat kínál majd Velencéből Görögországba, Kotor, Mükonosz, Szantorini, Kefalónia és Bari kikötőivel.

A Földközi-tenger nyugati térségében találkozhatunk majd az MSC Seaview, Fantasia Divina és Grandiosa hajóival. A Grandiosa hét éjszakás hajóutjainak indulási kikötője Genova lesz, s Nápoly, Messina, Valletta, Barcelona valamint Marseille csodás városait ismerhetjük meg az utazások során.

Az MSC Seaview fedélzetén szintén hét éjszakás utazásokon vehetünk részt, genovai indulással, s közben La Spezia, Civitavecchia, Cannes, Palma de Mallorca, Barcelona és Ajjacio gyönyörű vidékeit ismerhetjük meg közelebbről.

Az MSC Divina Genovából induló útjai alatt Marseille, Palma de Mallorca, Ibiza, Ajaccio és Livorno nyüzsgő forgatagába nyerhetünk betekintést. A hajó 2 éjszakát fog Palma de Mallorca-ban és Ibizán tölteni, így több idő jut Spanyolország két izgalmas kikötővárosának megismerésére.

Az MSC Fantasia szintén Genovából induló, hét éjszakás utazása során Civitavecchia, Palermo, Cagliari, Palma de Mallorca, Valencia és Marseille utcáit fedezhetjük fel.

Az Észak-Európát megcélzó hajóutak is tartogatnak meglepetéseket az MSC utasainak számára.

AZ MSC Poesia hosszú útjai során megismerhetjük a Brit-szigetek csodás helyeit, sőt Európa legtávolabbi helyszíneit is, a mesés látványt és életre szóló élményeket nyújtó Izlandot és Grönlandot is.

Az MSC Meraviglia pedig a klasszikusabb kikötőket keresi fel Európában: az északi városokat,  többek között Koppenhágát és Kiel-t is.

Az MSC Preziosa az Egyesült Királyság piacát fogja megcélozni. A hajó Southamptonból fog indulni, úti céljai között pedig az Északi-Fok és a Spitzbergák (a Jeges-tengerben található szigetcsoport) szerepelnek. A hajó új úti célja pedig az Ibériai-félsziget, brest-i megállóval egybekötve.

Vajon melyik kikötő a legizgalmasabb?
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen