MSC - hajosutak.com

Az MSC lesz a párizsi Saint-Germain futballklub hivatalos szponzora

Az MSC Cruises és a Paris Saint-Germain (a világ egyik leggyorsabban növekvő labdarúgó klubja), új partnerséget jelentett be. Az együttműködés keretein belül az MSC lesz a francia vezető labdarúgó-válogatott hivatalos és kizárólagos globális utazási partnere. A két márka közötti partnerség három évig fog tartani, A partnerség jegyében az MSC hajótársaság szponzorációja, reklámjai a párizsi,  Parc des Princes stadionban kerülnek bemutatásra és elhelyezésre.

A párizsi Parc des Princes-ben, a Saint-Germain hivatalos otthonában fűzött megjegyzést a bejelentéshez Gianni Onorato, az MSC Cruises vezérigazgatója: „Az MSC Cruises számára ez egy igazán izgalmas lehetőség, a francia labdarúgó-óriásokkal való összefogásra. Ez a lépés az MSC hajótársaság Franciaországra fókuszáló stratégiájának része. Célunk tovább építeni a pozitív márkaasszociációt. Fontos, hogy bemutathassuk a jellegzetes utazási forma élményét az új közönség számára Franciaországban, Európában és szerte a világon. A Saint-Germain-hoz fűződő kapcsolatunk mutatja folyamatos elkötelezettségünket a világszínvonalú vezetőkkel való együttműködés iránt. A Saint Germain és az MSC társaság is a kiváló minőség elkötelezettje. Vállalatunk és a futballklub is nagy ökológia lábnyommal rendelkezik és arra törekszik, hogy az új közönséget vonzó és releváns módon érje el, ezért tökéletes partnerek vagyunk egymás számára.”

A partnerség az alábbiakat tartalmazza: kollektív képi jogokat, VIP vendégszeretetet, találkozót a játékosokkal, a mérkőzések során megjelenő LED-es reklámokat, márkaaktivitást a nemzetközi utazások és vendégszereplések során, digitális eszközöket a rajongók és hajózók számára egyaránt.

A Saint-Germain olyan futballklubok példáját követi ezzel a szponzorációs együttműködéssel, mint például a Chelsea vagy a Napoli.

Forrás: https://mscfans.blog/2019/02/21/msc-to-become-official-sponsor-of-paris-saint-germain-football-club/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen