MSC LIrca - Tokió - hajosutak.com

Az MSC Lirica szállodai hajóvá fog válni a 2020-as tokiói Olimpia idejére!

Az MSC -azaz Mediterranean Shipping Company mindig azon van, hogy még érdekesebbé, izgalmasabbá varázsolják a hajózás élményét. Erre most egy igazán különleges  és hasznos módszert találtak ki.

A főszerepben az MS Lirica hajó, mely 2003-ban épült, s 2015-ben újította fel a hajótársaság, s egyidejűleg 1.984 utas befogadására alkalmas.

Tokió városának kormánya döntött arról, hogy az MSC hajóját szeretné szállodaként működtetni a 2020-as olimpiai és paraolimpiai játékok idejére.

A szállodai hajó koncepciója egy olyan intézkedés, melyet a központi kormány tesz  annak érdekében, hogy a sportesemények során kiküszöbölje a  szálláshiány okozta problémákat.

A kormány az MSC Lirica hajóját választotta erre a célra, mely a közelmúltban tért vissza Európába a Távol-Keletről.

A hajó a Koto Ward kikötőben fogadja majd a vendégeit. A tokiói kormány és a hajózási társaság a szerződés véglegesítése után mutatja majd be részletesebben az úszó szállodát és annak működését.

A központi kormányzat lehetővé fogja tenni, hogy a Tokiói-öböl több kikötőjében is lehetőséget nyújtsanak az ideiglenes szállásra.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen