Az MSC meghosszabbítja szüneteltetési időszakát, és átalakítja a 2021-es nyári szezont - hajosutak.com

Az MSC meghosszabbítja szüneteltetési időszakát, és átalakítja a 2021-es nyári szezont

Az MSC Cruises bejelentette, hogy 2020. július 31-ig meghosszabbítja tengerjáró tevékenységeinek ideiglenes, egész flottára kiterjedő szüneteltetését.

A svájci központú hajótársaság nemrég bejelentette a 2021. márciustól novemberig tartó programtervét, amely két új építés alatt álló hajóról, valamint új, illetve több kikötővel rendelkező útvonalakról is szól.

Gianni Onorato, az MSC Cruises vezérigazgatója elmondta: „Bár ma meghoztuk egy olyan nehéz döntést, hogy meghosszabbítjuk minden hajónk üzemeltetésének megállítását, fontos, hogy mi is előre tekintsünk, mivel tudjuk, hogy ügyfeleink csak az utazásról álmodoznak, és arról, hogy meg tudják tervezni a következő évi utazásokat. Ezért alakítottuk át március – november 2021-es programunkat is.”

„Ezek rövid távú célok” – tette hozzá Onorato – „Hajóink csak akkor térnek vissza a szolgálatba, amikor eljön a megfelelő pillanat, szakaszokban és régiónként, az illetékes nemzeti és nemzetközi egészségügyi és egyéb szabályozó hatóságok útmutatásait követve, valamint egy új üzemeltetésre vonatkozó protokoll kifejezetten az egészségre és a biztonságra összpontosított kidolgozása után, amelyet hamarosan közzéteszünk. Ily módon fokozatosan minden hajónk visszatér a tengerbe, a 2021-es nyári szezon kezdete előtt.”

Az új útvonalak a 2021-es nyári szezonra

1. Karib-tenger:

Az MSC Meraviglia hét éjszakás hajóutat fog kínálnil Miami-ból, minden szombaton indulva, míg a klasszikus és elbűvölő MSC Armonia új három- és négy éjszakás utakat fog kínálni Miami-ból is, hétfőn és pénteken indulva, az MSC Ocean Cay-t érintve.

Jövő nyáron az MSC Divina először indul a floridai Port Canaveralból, és három, 4 és 7 éjszakás hajóutakat fog megtenni, vasárnap és csütörtökön indulva.

2. Földközi-tenger:

Az MSC három Seaside-Class osztályú hajóját először együtt indítják el a Földközi-tenger nyugati régiójában, 2021 nyarán.

Az MSC Seashore 2021. Augusztus 1-jén lesz üzembe helyezve, mivel a hajógyár ideiglenes bezárása, a COVID-19 világjárvány következtében elhúzódó késedelem miatt nem tud a tervezett időben elindulni.

Az MSC Seashore csatlakozni fogaz MSC Seaside és az MSC Seaview testvér hajókhoz a genovai kikötőben, és hét éjszakás hajóutakat fognak kínálni.

2021 nyaráig újdonságként jelenik meg az MSC Lirica velencei indulásával, és beszállást kínál majd az olaszországi Trieszt kikötőjébe egy lenyűgöző útvonallal, Horvátországban Zadar, Dubrovnik, Split, Kotor, Montenegró és Korfu megállókkal.

Az előbbieken felül az MSC Musica, az MSC Orchestra, az MSC Opera és az MSC Sinfonia hét éjszakás útvonalakat kínál majd, amelyek Velencéből indulnak, és érintik a görög szigeteket, Montenegrót és Horvátországot.

3. Észak-Európa:

2021. május elejétől az új MSC Virtuosa első nyári szezonját 7-14 éjszakás Kieli indulású hajóutakkal fogja tölteni, váltakozva a fjordok és a balti fővárosok között, úgy, hogy az összes útvonal esetében beszállást biztosít Kielben és Koppenhágában.

A norvég fjordok és a balti fővárosok 7-14 éjszakás utakon lesznek felfedezhetők az MSC Splendida fedélzetén, amely hosszabb 10-11 éjszakás hajóutakat kínál majd a Balti-tengerre, vagy az Északi-fokra.

Az MSC Magnifica Southamptonból indulva, 7 éjszakás útvonalakat kínál a norvég fjordokra, 14 éjszakásat a balti fővárosokba vagy a Földközi-tengerhez augusztus közepén, 12 éjszakásat a Kanári-szigetekre és egy hét éjszakásat a Hamburgból Rotterdam, Zeebrugge, Belgium és Le Havre érintésével.

Az MSC Preziosa 9-14 éjszakás útvonalakat kínál Hamburgból, Írország, Izland és az Északi-fok, valamint a Spitzbergák kikötésével.

Forrás:
https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/23053-msc-extends-pause-retools-summer-2021-program.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen