MSC Meraviglia - MSC Hajótársaság - hajosutak.com

Az MSC Meraviglia újra köszönti vendégeit

Az MSC Meraviglia a legutóbbi MSC hajó, amely újra fedélzetén köszönti vendégeit a pandémiás helyzet után.

Hajótársaság kijelentette, hogy a globális hajózási stratégiájuk egyik fontos eleme, hogy a pandémiás helyzet után a nyár végéig flottájuk több mint fele újraindulhasson. Több tízezer hajózás után vágyódó vendég élvezheti újra az MSC hajók minden kényelmét a tavaly év nehézségei után.

A bevezetett egészségügyi protokollok hatására immár az amerikai kikötőkből is indulhatnak utak a társaság szervezésében. Az MSC Meraviglia jelenleg is négy éjszakás útját járja Nassau, a Bahamák és az Ocean Cay privát sziget felé, ahol a vendégeket kb. 3 kilométernyi fehér homokos tengerpart várja, valamint egy ökológiailag fenntartható tengeri rezervátum, lenyűgöző élővilággal.

A hajótársaság legújabb zászlóshajója, az MSC Seashore, november 18.-án érkezik meg új otthonába, Miami kikötőjébe. A társaság korábbi nyilatkozatai alapján az új hajó minden eddiginél közelebb hozza majd vendégeit a tengerhez. Ezt számos kültéri térrel, fantasztikus szórakozási lehetőséggel, éttermekkel és több kültéri medencével szeretnék majd elérni.

A hajótársaság legfontosabb prioritása most és a jövőben is a vendégek biztonsága, az újonnan életbe léptetett egészségügyi protokollok révén ennek biztosítására minden lehetőség meg is lesz.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen