MSC Meraviglia - MSC hajótársaság - hajosutak.com

Az MSC Meraviglián Jártunk – Lássuk Milyenek Az Éttermek És Közös Terek!

A hétvégén átadásra került MSC Meraviglia 12 különböző éttermi helyszínnel rendelkezik, melyek között mindenki talál a saját ínyére való különlegességet. A bárok és lounge-ok széles választéka pedig felfrissülést és pihenést ígér, tökéletes környezetben minden pillanathoz.

ÉTTERMEK

A hajó főéttermei a mediterrán konyha frissen elkészített remekeit és a nemzetközi specialitások ínycsiklandó fogásait sorakoztatják fel, elegáns környezetben. Továbbá a különleges éttermek között találhatunk olasz konyhára specializálódott éttermet, amerikai stílusú steakhouse-t, és japán sushi bárt is.

BÁROK, LOUNGE-OK

Kóstolja meg a díjazott Jean-Philippe Maury Chocolaterie ínycsoklandó csokoládé-különlegességeit, csábuljon el egy pezsgőre a széles választékot felvonultató Champagne Bar-ban, melyet kaviárral, osztrigával vagy rákkal kísérhet. A Cirque de Soleil at Sea esti bemutatói után a több, mint 10.700 m2-es Carousel Lounge hatalmas éttermi és tánchelyszínt biztosít a szórakozni vágyóknak, vacsora előtti koktélját, pedig fogyassza el az Edge Cocktail Bar-ban!

TOVÁBBI KÉPEK AZ ÉTTERMEKRŐL, KÖZÖS TEREKRŐL

További képek a kabinokról és a szórakozási lehetőségekről HAMAROSAN!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen