MSC saját szigete - MSC hajótársaság - hajosutak.com

Az MSC-Nek Saját Szigete Lesz A Bahamákon

Perry Christie, Bahama miniszterelnöke és az MSC hajótársaság vezérigazgatója, Pierfrancesco Vago  aláírtak 2015 decemberében Nassauban egy szerződést, melyben a hajótársaság vállalja, hogy privát szigetén létrehoz egy – a Bahamákon eddig még nem látott – exkluzív tengeri rezervátumot.

A programot hivatalosan 2015.12.16-án indították el, melynek lényege, hogy a bahamai miniszterelnök és az MSC vezérigazgatója aláírt egy 100 éves bérleti szerződést, mely lehetővé teszi a hajótársaság számára, hogy fejlessze a szigetet és létre hozhassa a Ocean Cay MSC tengeri rezervátumot.

„A rezervátum nagyon gyorsan növekszik! Nagy örömünkre szolgál, hogy egy teljesen új élményt nyújthatunk a  vendégeinknek a Karib-térségben.Az elkövetkező két évben (2016-ban és 2017-ben) a hajótársaság és a bahamai környezetvédők kéz a kézben fognak azon dolgozni, hogy a sziget ökonómiáját fenntartsák.

[…]
Az MSC hajótársaság a hajói által nyújtott fedélzeti élményeket az exkluzív Ocean Cay MSC tengeri rezervátummal bővíti ki és teszi feledhetetlenné„ – nyilatkozta Pierfrancesco Vago.

38,5 hektáros és 3,5 km hosszú érintetlen partszakasszal rendelkezik. Hajótársaságok tulajdonában lévő szigetek közül az MSC szigete lesz a legnagyobb.

Közvetlenül a hajóról leszállva, gyalogosan tudnak majd a szigetre lépni, nem lesz szükség kis csónakokra a partra jutáshoz. Fontos szerepet fog majd játszani az éjszakai élet és ebben kulcsfontosságú lesz a 2.000 férőhelyes amfiteátrum élőzenével, valamint a kaszinó.

Több mint  80 őshonos karibi fa faj, fűféle, virágok találhatók a szigeten. A szigetre terveznek egy ősi bahamai falut is, éttermekkel és bárokkal, melyek bahamai authentikus tételeket és italokat kínálnak majd.

A sziget Miamitól 104,5 km-re és Bimini-től 32 km-re található
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen