MSC hajótársaság - hajosutak.com

Az MSC nemet mond az egyszer használatos műanyagra!

Az MSC Cruises a közelmúltban bejelentette, hogy új fejezetet nyitott környezetvédelmi felügyeleti programjában, és elkötelezte magát amellett, hogy megszünteti az egyszer használatos műanyagot, s helyette tudatosabb alternatívákat keres.

A műanyag-szennyezés nagy veszélyt jelent bolygónk számára, és ez mindenkire hatással lesz. Az MSC-t  érzékenyen érinti ez a téma, hiszen a vállalat célja, hogy a világ gyönyörű csodáit ismertesse meg az emberekkel, egy különleges utazási forma segítségével.

Az MSC hajótársaság Plastics Reduction Program (Műanyag csökkentési Program) keretein belül 2019 március végéig fokozatosan tünteti el a műanyagot hajók fedélzetéről, s a hajótársaság szigeteiről, hogy környezetbarát alternatívákkal helyettesítse azokat.

Ez a kötelezettségvállalás része a környezetvédelmi gondoskodási programnak, melynek érdeke a bolygónk legértékesebb erőforrásainak- a tengerek és az óceánok- megőrzése és védelme.

Első lépésként az összes műanyag szívószáltól megszabadultak, s teljesen természetes, biológiailag lebomló anyaggal helyettesítik. Az egyszer használatos műanyag bevásárlótáskák, zacskók, kanalak, poharak is hasonlóan lesznek lecserélve. A műanyag vajas, joghurtos dobozok helyett egy felhasználóbarátabb, kényelmes megoldáson dolgozik az MSC hajótársaság.

Ezzel a programmal elkötelezték magunkat a környezeti felelősségvállalás mellett, s további lépéseket tesznek a környezetvédelem érdekében.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen