MSC Opera és MSC Musica - hajosutak.com

Az MSC Opera és MSC Musica Dél-Afrikában fognak hajózni

Az MSC hajótársaság bejelentette, hogy a 2020/2021-es szezonban a társaság két hajót küld Dél-Afrika partjaihoz. Ez lesz az első alkalom, hogy egyszerre két különböző osztályú MSC tengerjáró anyakikötője Dél-Afrikában legyen, ráadásul egy teljes szezon erejéig.

2020 decemberétől az MSC Opera (Lirica osztály) anyakikötője Fokvárosban lesz, ezáltal csatlakozva az MSC Musica-hoz, mely pár héttel előbb ér majd Durban-ba.

Ross Volk, az MSC hajótársaság Dél-afrikai munkatársa így nyilatkozott:

„Az MSC hajótársaság két különböző osztályú hajójának egyidejű behozatala Dél-Afrikába lehetővé teszi azt, hogy kielégítsük az általunk tapasztalt kereslet növekedést. Ez  a lépés jól jelzi az MSC hosszútávú elköteleződését is a piac és turizmus iránt.”

Az útvonalak fő látványosságai:

 • Pomene-öböl Mozambikban
 • Vízi szafari élmények saját tengerparti klubbal (MSC Pomene Safari Beach Club), mely kizárólag az MSC utasainak számára van fenntartva
 • Portuguese Island: kicsi, lakatlan sziget az afrikai partok és az Indiai-óceán között
 • Maputo, a mozambiki főváros
 • Port Elizabeth, Dél-Afrikában

A szezon előtt mindkét hajó különleges, úgynevezett Grand Voyage utakat kínál Dél-Afrikába.

A Grand Voyage nem csupán egy egyszerű hajóút, hanem egy igazi élmény, amely lehetőséget ad a csodálatos helyek meglátogatására, ahol gazdag történelemmel és kultúrával gazdagodhatnak az utasok és betekintést nyerhetnek a helyi hagyományokba.

Az MSC Musica 2020.október 25-én hagyja el Velencét, míg az MSC Opera 2020. november 8-án indul.

Ezeken az utazásokon számos csodálatos helyszínt fedezhetünk fel. Többek között a híres Szuezi-csatorna, Aqaba városa Jordániában és Port Louis várja az utasokat, mielőtt a hajók megérkeznének Fokvárosba, illetve Durban-ba.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen