MSC Orchestra - MSC hajótársaság - hajsoutak.com

Az MSC Orchestrat Ünnepli Sydney

Az MSC Orchestra most először kötött ki Sydneyben, amit a helyiek hatalmas ovációval, ünnepléssel, partyval fogadtak!

A 33 éjszakás hajóút alatt Ausztráliát megelőzően Ázsiában is volt egy “első kikötése” az MSC Orchestrának. Vissza Ausztráliához: Az ausztráliai első kikötése Brisbane-ban volt március 15-én, majd ezt követően hajózott Sydney ikonikus kikötőjébe, ahol elment a világhíres Operaház mellett, áthajózott a Harbour Bridge híd alatt, majd kikötött az Overseas Passenger Terminalnál (tengerentúli utasforgalmi terminál). Az első MSC hajó, mely lehajózott idáig, az Orchestra volt.
A hajó vendégeit kényeztette a lenyűgöző kilátás a kikötőre, a parti kirándulások, amelyek lehetőséget nyújtottak arra, hogy egyszerűen eljuthassanak a Világörökség részét képező Blue Mountain Nemzeti Parkba (Kék-hegység) és megcsodálhassák a környék festői szépségét.
Az MSC Hajótársaság meghívta a média és az utazási irodák kulcsfontosságú tagjait, hogy megismertesse velük az egyedi mediterrán-ihletésű hajót és magát az MSC Hajótársaságot.
Az MSC Orchestra történelmi kikötését hatalmas tűzijátékkal ünnepelték, miközben az ausztrálok kedvencei énekeltek: Waltzing Matilda és Kyle Minogue.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen