msc poesia - hajosutak.com

Az MSC Poesia 2021-ben körbehajózza a világot

Már kevesebb mint egy hónap van hátra addig, amíg az MSC Magnifica elindulna Genovából az első világkörüli útjára,de az MSC hajótársaság már bejelentette, hogy 2021-ben az MSC Poesia  tengerjáróé lesz a megtiszteltetés.

A Musica-osztályú hajó, 2021. január 5-én Genovából fog indulni, és 119 nappal később ugyanide fog visszaérkezni.

Az MSC Cruises vezérigazgatója, Gianni Onorato megjegyezte: “Az MSC Cruises-nél minden alkalommal, amikor új útvonalat kínálunk az utasainknak, elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy egyedülálló és felejthetetlen üdülési élményt nyújtsunk. A legújabb, 2021-es világútvonalon, amelyen az egyik legcsodálatosabb hajónk, az MSC Poesia fog végigmenni – a vendégek számára nem csak hihetetlen mennyiségű célállomást és éjszakai tartózkodást kínálunk ikonikus városokban, hanem a szórakoztatás és zene széles választékát, valamint kulináris élményeket.”

Az utazás egy körúttal indul, mely során Genova, Civitavecchia, Marseille és Barcelona kikötőiben veszi fel az utasokat és körbeviszi őket a nagyvilágban.

Az első szakasz során átkel az Atlanti-óceánon a Karib-szigetekre és a Panama-csatorna útján, a kontinens nyugati partjait érintve halad (Costa Rica, Nicaragua, Guatemala és Mexikó) San Franciscóig.

A második szakasz a festői Maui-sziget, majd vulkáni Hawaii, Szamoa, Fiji, Auckland (Új-Zéland), Sydney és az ausztrál Aranypart mesés helyszíneivel. A Nagy-korallzátony, Pápua Új-Guinea és a Fülöp-szigetek sem maradhatnak ki. A számtalan mesés hely után Japánba érkezik a legszebb évszakban: a cseresznyevirágzás idején.

Kiotó, Tokió és Sanghaj meglátogatása után, a harmadik szakasz során Hongkongba, Vietnámba és Szingapúrba halad tovább, így a vendégek valóban felfedezhetik az ázsiai kontinensnek ezt a részét. Végül az Indiai-óceánt átszelve Srí Lanka és Dubai után felfedezhetik Ománt és Jordániát (Petra), és befejezhetik kalandjaikat a Szuezi-csatornán át, vissza a Földközi-tengerre.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen