MSC Cruises - hajosutak.com

Az MSC rendelést ad le 4 luxushajóra?

Az értesülések szerint az MSC 4 kisméretű hajót rendel a Fincantieri Group-tól, annak reményében, hogy a luxus hajózási piacra is betörhet.

A hajógyárak között egyre több kitartóan terjedő pletyka szól arról, hogy hamarosan sor kerülhet az új hajók megrendelésére. Úgy tudjuk, már csak néhány részletet kell egyeztetniük a cégeknek a hivatalos bejelentés előtt. Szó esett arról, hogy a hajók építése Olaszországban is történhet majd, bár a Fincantieri gyárai Genovában és Anconában 2021-ig be vannak táblázva. Emiatt, ha a tárgyalások sikeresen lezárulnak, a 4 új hajó építése várhatóan külföldön kezdődik meg, és a munkafolyamatok végül Olaszországban lesznek befejezve.

A kevés kiszivárgott információ alapján az új hajók mintegy 200 méter hosszúak lesznek, maximálisan 700 vendég és 200 fős személyzet befogadására lesznek alkalmasak, és eleinte a Földközi-tengeren hajóznának. Az nem tudható, hogy az MSC saját márkaneve alatt futtatná őket vagy létrehozna egy újat, esetleg a Yacht Club név alatt, mely a flotta hajóin egy 2008 éve működő luxus koncepció.

Egyébként 2017 és 2026 között 3 különböző hajóosztályba (Meraviglia, Seaside, World) összesen 12 új hajó érkezik a társasághoz. Az új megrendeléssel ez a szám 16-ra fog emelkedni, mely új rekordot jelentene a hajózás világában.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen