Az MSC Seashore érmeceremóniája - MSC Cruises - hajosutak.com

Kép: https://www.facebook.com/MSC.Cruises.International/

Az MSC Seashore érmeceremóniája

2019. szeptember 19-én a Fincantieri hajógyárban lezajlott az MSC Seashore várva várt érmeceremóniája! Az eseményen az MSC Hajótársaság felfedte a hajó általános kialakításának és új tulajdonságainak részleteit.

Az MSC Seashore a társaság eddigi leghosszabb hajója, mintegy 1112 láb, és az első a Seaside Evo osztályú hajók közül, amely 2021 júniusában teszi meg első útját. A tengerjáró a legújabb rendelkezésre álló környezetvédelmi technológiával, kibővített nyilvános terekkel, több lakosztállyal és az eddigi legnagyobb kültéri térrel rendelkezik.

Marianna Cicala az MSC Cruises szárazföldi szolgáltatások tervezési menedzsere és Silvia Bozzetto, a Monfalcone hajógyár tervezési és ellenőrző bizottság tagja hajtották végre az érmeceremóniát ünnepélyes keretek között. A ceremónia során két érmét a hajó tőkesúlya alá helyeznek, amelyek a jó szerencsét jelképezik.

Pierfrancesco Vago, az MSC Cruises ügyvezető elnöke elmondta: A mai ünnepség újabb kulcsfontosságú mérföldkövet jelent egy eddig leginnovatívabb hajónk építésében. A legfontosabb, hogy az MSC Seashore – amely a jelenleg elérhető legújabb és legfejlettebb környezetvédelmi technológiát képviseli – újabb bizonyítékot ad arra, hogy hosszú távú elkötelezettségünket vállaljuk a környezet megóvása érdekében, és hogy minimalizáljuk és folyamatosan csökkentsük működésünk környezeti hatásait.”

Képek: https://www.facebook.com/MSC.Cruises.International/

Az MSC Seashore a legújabb szennyvíztisztító és a káros anyagok kibocsátásának csökkentésére fejlesztett berendezéseket tartalmazza. Az új szennyvíztisztító technológiának hála, a szennyvíz egy nagyon finom szűrési és tisztítási folyamaton megy keresztül, amely végén csapvíz minőségét megközelítő végtermék jön létre.  A káros anyagok kibocsátásának csökkentésére a rendszer a motor működéséből származó nitrogén-oxidot egy katalizátoron át nitrogénné és vízzé alakítják át, egyaránt ártalmatlan vegyületekké.

Az előbbi új funkciókat kiegészítik az MSC Seashore-on és a társaság flottájában alkalmazott egyéb hatékony környezetvédelmi technológiák. Ezek közé sorolható például az élvonalbeli hibrid kipufogógáz-tisztító rendszerek, fejlett hulladékgazdálkodási rendszerek, az Egyesült Államok parti őrsége által jóváhagyott ballasztvízkezelő rendszerek, a legújabb technológiájú rendszerek a géptérből származó olajkibocsátások megelőzésére, valamint különféle hatékony energiahatékonysági fejlesztések – a hővisszanyerő rendszerektől a LED világításig.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=g35RdtpaLRY

A hajó olyan elemekkel is bővült, amelyek segítségével az utasok sokkal közelebb érezhetik magukat a tengerhez. Ilyen például egy hatalmas híd, a Bridge of Sighs, illetve panorámás liftek és üveg sétálóutcák. Az MSc Seashore-on továbbá 200 lakosztályt, nagyobb Yacht Clubbot és egy hátsó két szintes társalgót találhatunk.

Az MSC Seashore-on 28 teraszos lakosztály, két privát pezsgőfürdővel felszerelt lakosztály, valamint az MSC Yacht Club – „a hajó egy hajó prémium koncepcióján belül ”révén – két új kabin lesz: 41 Deluxe Grand Suite és két Owner lakosztály pezsgőfürdővel.

A családok számára is kedvezőbb feltételek kínál a hajó: Olyan lakosztályok lehetnek majd foglalhatók, amelyek összekapcsolhatók és 6 és 10 fő befogadására képesek, illetve összesen 75 tágasabb, és mozgáskorlátozottak igényeire szabott is.

Két új étterem lesz a fedélzeten, amely kizárólag Aurea szolgáltatást igénybe vevők számára, illetve 5 új speciális étterem panorámával, ahol az utasok elé nagyobb kilátás tárul a tengerre, mint korábban.  A Seashore-on továbbá megtalálható lesz egy kétemeletes színpad, nagyobb kaszinó, 20 különálló bár, kibővített medencék és interaktív vízipark. A kisgyermekek és tinédzserek klubbjait elkülönítették a nagyobb gyermek részektől.

Természetesen a fedélzeten igénybe lehet venni az MSC For Me és az MSC ZOE szolgáltatásait is.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen