MSC Seashore - MSC Hajótársaság - hajosutak.com

Az MSC Seashore új és innovatív szórakozási lehetőségekkel várja leendő utasait

Az MSC Cruises átadásra váró új zászlóshajója, az MSC Seashore új és változatos szórakozási lehetőségeket ígér utasai számára, egészen a francia retro sikktől a letisztult űr-kor stílusig. Az 1200 férőhelyes Madison színház és a nagyszerű hozzá tartozó hátsó tér, valamint a vibráló nyilvános helyiségek az új hajó fedélzetén végtelen számú lehetőséget jelentenek, amelyek a pillanatok alatt előugró színpaddá változnak majd.

Az MSC Cruises reggeltől estig változatos és szórakoztató programokat kínál a vendégeknek, sokféle előadáson, játékon, rendezvényen át egészen az élő zenéig és nagyszabású színházi előadásokig. A napi 16 órás szórakozásban rengeteg fedélzeti program, színházi előadások, valamint a több mint 300 különféle szórakoztató tevékenységből választhatnak majd az utasok.

ÚJ! A SIKERES „LE CABARET ROUGE”

Az MSC Seashore vadonatúj fedélzeti terei elképesztő előadások megtekintésére és hihetetlen ételkülönlegességek elfogyasztására adnak majd lehetőséget, melyet 1920-as évek francia kabarévilága ihlette. Az újonnan tervezett hátsó társalgó két vízszintes fedélzetet ölel át, így hatalmas üvegfalaival remek kilátást biztosít a tengerre. Párizs híres az izgalmas éjszakai életéről és rengeteg múzeumáról, ezért a Le Cabaret Rouge-ban esténként minden idők legnagyobb művészeit és műveit ünnepelik majd. Hat este, hat különböző tematikus programon vehetnek majd részt a MSC Seashore fedélzetén utazók.

A programok során a művészetekkel találkozik a zene, tánc és koktélok, mivel minden este más és más ünnepelt művészek előtt tisztelegnek majd. A DJ-szettek és a felbukkanó előadások között a társalgóban tradícionális szalon műsor lesz, amely igazi ünnep a szem számára, akrobaták, táncosok, énekesek és zenészek közreműködésével.

 • Monet’s Soirée – Claude Monet legnagyobb műveit dolgozzák fel, híres zenészek és zenekarok nagyszerű slágerei mellett.
 • Picasso Éjszakai Klubja – Ezen az estén Pablo Picasso híres „Kék periódusa” inspirálta színes estét tartanak a fedélzeten.
 • A Women in Art – Egy este a legnagyszerűbb női előadók örökbecsű slágereivel és hamisítatlan rock hangulattal.
 • Párizsi látványosság – Ezen az estén romantikus párizsi utcákat idéznek majd meg a Can-Can táncosokkal és vizuális művészeti ágakkal.
 • A Kortárs Gyűjtemény – Nagy energiájú táncmulatságot kínál az elmúlt évtizedek filmzenéjével. A DJ pörgeti a legismertebb slágereket.
 • Starry Starry Night with Van Gogh – A csillagos éjszaka Van Gogh-val és a fantasztikus akrobatákkal, zenészekkel és artistákkal kápráztatja majd el a közönséget.

ÚJ! NEW YORK CITY STÍLUSA

Az MSC Seashore-t nem csupán arra tervezték, hogy közelebb hozza a vendégeket a tengerhez, hanem tiszteleg New York városa előtt is, a felfedezés és a kulturális élmények szellemét kívánják átadni. A közös tereket és a helyszínneveket az Egyesült Államok nagyvárosa ihlették.

A bemutatók közül kettő akrobatikus műsor: a Fantasy Woods a vendégeket az erdőbe varázsolja, hogy felfedezze a varázslat rejtelmeit, míg a Gravitáció a gravitáció bámulatos virtuális világának képességeit és ügyességét kutatja.
A Coast to Coast egy zenés show táncosokkal és énekesekkel, a zene útját követve az Amerikai Egyesült Államokban.
A Belle Epoque egy Varieté műsor, csodálatos jelmezekkel és díszletekkel, életre kelti a szépséget, a kultúrát és a művészetet.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen