MSC Seaside - hajosutak.com

Az MSC Seaside európai átadóján jártunk

Az MSC Seaside európai átadójára 2017. november 30-án került sor. Az eseményre irodánk is meghívást kapott, így az elsők között próbálhattuk ki a hajótársaság legújabb zászlóshajójának szolgáltatásait.

A hajóról

Az MSC Seaside egy új hajóosztályt képvisel. Közel 160 ezer tonnás súlyával és 323 méteres hosszával az MSC legnagyobb hajói közé tartozik. A formabontó alakkal bíró hajó 17 fedélzetén összesen 2.067 kabin, számos étterem és bár, vízi élménypark, medencék, színház, és további különleges szórakoztató egységek találhatók. Ilyen például a “Sóhajok Hídja”, ami egy 16 emelet magasan található híd, melynek különlegessége az átlátszó üvegpadló.

A Seaside december 1-én elindult első útjára Miamiba, ahonnan december végétől a hajótársaság karib-tengeri flottáját erősíti. Testvérhajója, az MSC Seaview jövő júniusban áll szolgálatba, a Seaside osztályba tartozó harmadik hajó érkezésére pedig 2021-ben számíthatunk.

A Seaside az MSC Meraviglia után a társaság második olyan hajója, mely tervezésekor kifejezetten a fedélzeti digitális élmény javítására koncentráltak. Az MSC a Samsunggal közreműködve hozta létre a fedélzeti NFC technológiát, mely segítségével az utasok okostelefonjukkal vagy a kártyájukkal könnyen megtalálhatják kabinjukat, hozzátartozóikat vagy egyes szórakoztató egységeket, továbbá a fedélzeti fizetést is megkönnyíti ez az új rendszer. A hajón található interaktív kijelzőknek köszönhetően azonnali foglalást tudunk végrehajtani a hajó egyes szolgáltatásaira.

A hajó átadásának napján a kabinok elfoglalása után bejártuk a szórakoztató egységeket, megnéztük a medencéket, a vízi élményparkot, felfedeztük a spat és a kaszinót, továbbá felmértük a sportolási lehetőségeket. Ezt követően az új kabintípusokkal ismerkedtünk meg. Este 4 fogásos vacsora és színházi előadás várt bennünket, továbbá negyed órás tűzijáték szórakoztatta a hajó népét és Trieszt lakóit. A remek hangulatú estét koktélozással zárta kis csapatunk.

A napokban további képeket és információkat hozunk a hajó kabinjairól és szórakoztató egységeiről!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen