Az MSC Splendida áthajózik Ázsiába

2018 májusában az MSC hajótársaság a Splendida nevű hajóját Dubajból Kínába helyezte át, ahol számos új útvonal érhető el a helyi és a nemzetközi piac számára. Több új innováció is bevezetésre került, a hajó november 20. és december 4. közötti palermói felújítása során.

Az egyik újdonság egy étterem, amely Jereme Leung séf keze alatt jött létre. „Régóta dédelgetett álmom volt, hogy egy hajó fedélzetén nyissak éttermet. Az MSC Cruises tenger iránt érzett szenvedélye, a részletekre, minőségre és az innovatív szellemre irányuló törekvése jól tükrözi az én konyha iránt érzett szenvedélyemet. Biztos vagyok benne, hogy közös erőfeszítéseinknek köszönhetően olyan kulináris élményt nyújt ez az étterem, mint bármelyik, amelyet korábban a szárazföldön nyitottam.”

A hajótársaság által az MSC Meraviglia fedélzetén júniusban bevezetett személyre szabott MSC for Me programja a flotta többi hajóján is bevezetésre kerül, így a Splendidán is. Ezzel szintén egy újdonsággal találkozik az ázsiai hajózási piac.

A hajó felújítása a fedélzeten található boltokat is érinti, melynek köszönhetően 9 különböző boltban válogathatunk parfümök, (főleg koreai) kozmetikumok, luxus karórák, ékszerek, dohánytermékek és minőségi édességek között.

Egy további innovációval a nyelvi korlátok is könnyen áthidalhatóak: Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a személyzet és a vendégek közötti kommunikáció lényegesen egyszerűbb lesz. „A hagyományos fordítóeszközök esetében szükséges volt a nyelv megadása, azonban ez az új rendszer automatikusan felismeri a beszélt nyelvet. Reméljük ez lehetővé teszi, hogy a vendégek zavartalanul lépjenek kapcsolatba a több nemzetiséget képviselő legénység tagjaival.” mondta Heng Zhang, a Tuge alapítója és vezérigazgatója.

Gianni Unorato, az MSC Cruises vezérigazgatója elmondta: „Kínára mindig úgy tekintettünk, mint a globális stratégiánk egyik kulcsfontosságú elemére. Örömmel látjuk, hogy 10 év után a kínai hajózási piacon is egyre inkább a magas minőség a keresett. MSC Splendida Kínába történő áthelyezése egy újabb bizonyíték arra, hogy hosszú távon készülünk elköteleződni az itteni piac mellett. Az MSC Splendida szolgálatba állása óta a legnépszerűbb hajó volt a kínai vendégek körében, Földközi-tengeri hajóutak során, így nem véletlen, hogy e hajó átpozicionálása mellett döntöttünk.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen