MSC Virtuosa - MSC Hajótársaság - hajosutak.com

Az MSC Virtuosa zászlóünnepsége

Az MSC Virtuosa, az MSC Hajótársaság legújabb környezettudatos hajója végre csatlakozott a flottához. 

A hagyományokhoz híven egy privát zászlós ünnepséget tartottak a Saint Nazaire-i Chantiers de l’Atlantique-ban, ahol az MSC Virtuosa hivatalosan is megkapta zászlaját. Az ünnepségen személyesen vett részt a társaság ügyvezető elnöke, Pierfrancesco Vago, felesége, Alexa Aponte-Vago és gyermekeik, valamint az MSC Cruises csapatának képviselői, a hajógyár vezetői és dolgozói.

Pierfrancesco Vago, ügyvezető elnök így nyilatkozott: „Családom és én nem hagyhattuk ki ezt a lehetőséget, hogy személyesen üdvözölhessük flottánk legújabb tagját. Az MSC Virtuosa iparunk számára egy ilyen kihívásokkal teli időben azt szimbolizálja, hogy családi vállalkozásként továbbra is hosszú távon gondolkozunk és építjük jövőnket. “

„Éppen az előzőek miattfolytatta Vagotovábbra is elkötelezettek vagyunk, hogy minden alkalommal megépítsük a világ leginnovatívabb hajóit. Ugyanilyen fontos, hogy minden új hajóval továbbra is feszegetsük határainkat és egyedi élményekkel újítsuk meg hajóinkat utasaink számára. Az MSC Virtuosa esetében ide tartozik a világ első humanoid pultosa, amely egy csúcstechnológiákat alkalmazó futurisztikus, magával ragadó élmény sztárja lesz. Kivételes étkezési kínálatunkat tovább bővítettük két új éttermi koncepcióval, amelyek népszerű nemzetközi ételeket kínálnak. Ezt természetesen kiegészíti például egy nagyszabású éjszakai színházi előadás, a díjnyertes családi programok, és természetesen az immár megszokott ikonikus 101 méter hosszú sétány lenyűgöző LED égbolttal.”

Laurent Castaing, a Chantiers de l’Atlantique vezérigazgatója kijelentette: „Büszke vagyok arra, hogy csapatunk milyen jól teljesített a nehéz egészségügyi körülmények ellenére. Az MSC Virtuosa a tizenhatodik hajó, amelyet a Chantiers de l’Atlantique épített az MSC Cruises számára.”

Ami a környezetet illeti, az MSC Virtuosa a jelenleg rendelkezésre álló legfejlettebb technológiákkal rendelkezik, amely minimalizálja a környezeti terhelést, illetve zajkibocsátást is.

Az MSC Virtuosa 11 arany gyöngyöt kapott a Bureau Veritas-tól számos innovatív szempont alapján, beleértve a környezetvédelmet, valamint az egészségügyi és biztonsági újításokat. Az MSC Virtuosa valójában az első tengerjáró hajó a világon, amely BIORISK jelölést kapott a Bureau Veritas-tól annak elismeréseként, hogy képes csökkenteni és kezelni az utasok fertőző betegségeinek kockázatát.

Pierfrancesco Vago így fogalmazott: „Hosszú távú célunk a zérókibocsátású hajózás megvalósítása, és jó úton haladunk a megvalósítás felé. Az MSC Virtuosa egy fontos lépést jelent ebben az irányban, illetve a többi beruházásunkkal együtt a következő generációs környezeti technológia gyorsított fejlesztésében. ”

A Társaság új zászlóshajója, az MSC Virtuosa április 16-tól a nyári szezonban kezdi el működését, négy darab 3, 4 és 10 éjszakás hajóúttal a Földközi-tengeren, mielőtt a hajó Kiel kikötőjébe költözik, ahol május 8-tól Észak-Európa útvonalait fogja elkezdeni.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen