NCL SIX musical - hajosutak.com

Az NCL hajóinak fedélzetén debütál a díjnyertes SIX című musical!

Az NCL abszolút újító a hajós utazások terén, ugyanis forradalmasította a hagyományos hajós utazási formát a Freestyle Crusing bevezetésével. Ezzel a kötöttségek nélküli utazás terén lett ismert, tehát az étkezések időpontjaival, illetve az öltözködéssel kapcsolatban nincsenek kötelezően előírt időpontok és szabályozások.

Az úttörő NCL hajótársaság bejelentette, hogy a SIX, kritikusok által elismert brit pop-musical, mely VIII. Henrik hat feleségéről szól, megtekinthető lesz a Norwegian Bliss, Norwegian Breakaway és Norwegian Getaway fedélzetén.

A musical VIII. Henrik feleségeinek mindennapjairól szóló modern darab, mely egy fergeteges pop-koncertbe csap át.

A feleségek karakterei felváltva énekelnek, így osztva meg saját történeteiket, hogy kiderüljön, ki az, aki a leginkább szenved Henrik miatt.

Az 500 évre visszanyúló darab a 21. század női egyenjogúságra hivatott emlékeztetni a nézőket.

„A nézőket elvarázsolja majd a mulatságos, mégis erőteljes női előadás, melynek köszönhetően a nézőtér elhagyása után sem fog megszűnni a nevetés, éneklés és tánc.” – nyilatkozta Andy Stuart, az NCL elnök-vezérigazgatója.

„A SIX kiváló példa a kivételes szórakozásra, mely jellemző flottánk hajóira, így nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ez a csodálatos musical elérhetővé válik utasaink számára is.”

Az előadás premierjére az Edinburgh-i Fringe Fesztiválon került sor 2017-ben. 2020 tavaszán pedig a Broadway Brooks Atkinson színházában fog debütálni. A musicalt a lelkes, fiatal drámaírók, Toby Marlow és Lucy Moss írta, Andy és Wendy Barnes vitte színpadra. Zenéjét az elismert George Stiles szerezte.

„Örülünk, hogy a Norwegian Cruise Line partneri lehetünk, s ezáltal a tengeren is elérhetővé válik a nagyközönség számára a musical.” – mondta Kenny Wax, a SIX egyik producere.

Az eredeti ötlet két cambridge-i egyetemi hallgatótól származik.

A SIX már megtekinthető a Norwegian Bliss hajón, 2019 november 10-től a Norwegian Breakaway-en is elérhető lesz. 2020. április 23-tól pedig már a Norwegian Getawy fedélzetén is élvezhetjük majd az előadást.

A Norwegian Bliss 2019. november 24-től hét éjszakás bahama-szigeteki és floridai utakat tervez New York-i indulással. A Norwegian Breakaway jelenleg hét napos körutazást tesz a Karib-térség keleti és nyugati részén Miami-ból 2019. november 22-ig, mielőtt Port Canaveral-ba indulna.

2020 áprilisában a Norwegian Getaway izgalmas hajóutat kínál a Nyugat-karibi New-Orleansból, mielőtt visszatérne Európába.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen