AZ NCL SPIRIT ÚJ ÚTVONALAI

Kalandozzon a Norwegian Cruise Line hajóval a Földközi-tenger keleti régiójában!

Fedezze fel Görögország apró szigeteit, Törökország mesés tengerparti városait, vagy akár járja be Izrael kikötőit!

A LEGSZEBB KIKÖTŐK

Pátmos szigete az Égei-tengerben helyezkedik el, és egyetlen-egy kikötővel rendelkezik, ami pedig nem más, mint Szkála.A görög sziget híres mesébe illő csipkézett partjairól, illetve kikötővárosában elhelyezkedő jellegzetes szélmalmokról. Pátmos egyik legmeghatározóbb jellegzetessége, hogy a Biblia is utal a szigetre, így nem csoda, hogy minden évben rengeteg hívő zarándokol az Égei-tenger ezen égkövére.

Limassol - Ciprus - hajosutak.com

Limassol Ciprus egyik legnagyobb városa, és számlatan történelmi kinccsel rendelkezik.A város gyönyörű tengerparttal van megáldva, illetve olyan ókori csodákat fedezhetünk fel, mint Limassol környékén megtalálható Apolló temploma, illetve a város közepén elhelyezkedő középkori Kolossi palota.

Ashdod - Izrael - hajosutak.com

Ashdod a Földközi-tenger partján helyezkedik el, és Izrael ötödik legnagyobb városa. A felhőkarcolók árnyékában páratlan ókori emlékeket fedezhetünk fel, illetve érdemes a belvárosi promenádokon tennünk egy kellemes sétát. Ashdod homokos tengerparttal rendelkezik, így a pálmafák alatt kipihenhetjük magunkat városi felfedezőtúránk után.

Kusadasi - Törökország - hajosutak.com

Kusadasi híres páratlan tengerpartjáról, illetve különleges történelmi emlékhelyeiről. Törökország egyik legbarátságosabb szigete, ahol esténként elmerülhetünk a városi bazárban, napközben búvárkodhatunk, vagy pihenhetünk a homokos tengerparton.