Az NCL új útvonalai - hajosutak.com

Az NCL új útvonalai

A Norwegian Cruise Line nemrég bejelentette 2021-es új hajóútvonalait. A hajótársaság rengeteg újdonsággal és varázslatos úti célokkal várja 2021-ben is utasait!

Az Antarktisz lélegzetelállító természeti szépségei

A Norwegian Star fedélzetén felfedezheti az Antarktisz pingvin kolóniáit, illetve a varázslatos jég helyeket, amelyek a hajó útját szegélyezik. A hajóval jövőre a Déli-sark legdélebbi pontjára is el lehet jutni. Mindemellett meglátogatható lesz az Elefánt-sziget, amely olyan vadvilágnak ad otthont, mint az elefánt fókák és a pingvinek. Bejárható lesz továbbá a Deception-sziget, illetve az Antarktisz partjainál található Dél-Shetland-szigetek.

Az NCL új útvonalai - hajosutak.com

Különleges hajóutak

Az NCL 2021-re különleges és hosszabb hajóutakat is kínál, amelyek lényege, hogy különleges tájegységeket fognak körbehajózni, kevesebb tengeren töltött nappal.

Dél-Amerika:
17 napos pozicionáló hajóút Chiléből Miamiba, Peru és a Karib-tenger nyugati régiójának érintésével.
Észak-Európa:
16 napos hajóút, olyan kikötőkkel, mint Reykjavík, Belfast, Dublin és Le Havre (Párizs).
Afrika:
21 napos pozicionáló hajóút Dubaiból Fokvárosba, afrikai szafarival és Seychelle-szigetekkel.

Panama-csatorna

A Norwegian Sun hajón bejárható lesz a Panama-csatorna és az azt övező térség, köztük Kolumbia, Costa Rica és Aruba is, ahol az utasok pihenhetnek a tengerparton, búvárkodhatnak valamint elmerülhetnek a helyi kultúra varázsában.

Karib-tenger és Bahamák

Norwegian Sky 2021 januárjában rövid hajóutakkal tér vissza a Bahamákra, olyan kikötők érintésével, mint Cartagena és Colon. A frissen felújított hajón rengeteg újdonság lesz, köztük egy vadonatúj Starbucks üzlet.

A Norwegian Pearl 5 napos útjai során eljuthat a Harvest Caye-re, illetve Costa Maya-ra, Mexikó híres pálmafákkal övezett üdülőhelyére.

A Norwegian Breakaway öt, hét és kilenc napos keleti, nyugati és déli karibi hajóutak keverékeit indítja el Miamiból.

 • Kelet-karibi térség állomásai: Dominikai Köztársaság, St. Thomas, Amerikai Virgin-szigetek, Tortola, Brit Virgin-szigetek, és a társaság magánszigete, a Great Stirrup Cay a Bahamákon.
 • Nyugat-karibi térség állomásai: Roatán, Costa Maya és Cozumel, Belize,Harvest Caye.
 • Dél-karibi térség állomásai: ABC-szigetek, Puerto Plata, Dominikai Köztársaság.

Új európai útvonalak:

A Norwegian Spirit hajót nemrégiben felújítottak, és vadonatúj Spa-t, kibővített éttermeket és korszerűsített előcsarnokot kapott. A hajó 2020 nyarán a Földközi-tenger keleti régiójában fogja szelni a hullámokat, olyan helyszínek érintésével, mint Törökország, vagy Görögország szigetei. A hajó továbbá érinteni fogja Piraeust (Athén), Korfut, Mykonost, Santorinit és Rhodest, illetve isztambult és Kusadasit.

A Norwegian Pearl 2021 áprilisától egy transzatlanti úttal fog kezdeni, Miamiból Olaszországba Barcelona és Franciaország érintésével, majd a Földközi-tenger keleti régiójában fog hajózni. A hajóutak különlegessége az lesz, hogy egészen Izraelig utazhatnak majd az utasok, ahol lehetőségük nyílik felfedezni Haifa kincseit, illetve egy kirándulást tenni Jeruzsálemben is.

Alaszkában 2021-ben

2021 nyarától a Norwegian Cruise Line lesz az egyetlen hajótársaság, amely Seattleből 5 napos hajóutakat fog kínálni. A Norwegian Sun 7 és 9 napos alaszkai hajóutakkal fog indulni, amelyek olyan megállókat tartalmaznak, mint például a Juneau, Ketchikan és Sitka.

A Norwegian Bliss, és a Norwegian Encore 7 napos alaszkai utakkal készülnek. A Norwegian Bliss 2021. április 24-én kezdődik az alaszkai Juneau, Ketchikan és Icy ponttal, utána következők pedig Victoria A Norwegian encore május 12-én fog indulni, olyan helyszínek meglátogatásával, mint Juneau, Skagway, Ketchikan és Victoria.

Az alaszkai hajóutak érdekessége, hogy az összes itt hajózó tengerjáró fedélzetén az utasok felfedezhetik a híres Glacier Bay-t.

Bermuda, Kanada és New England

2021. április 14-től a Norwegian Joy New Yorkból indulva Bermuda mellett olyan Észak-amerikai kikötőket látogat meg, mint Portland, Halifax, és Nova Scotia.

2021. április 18-tól a Norwegian Gem egy hét napos, Bostonból induló hajóutat kínál, Bar Harbor és a Portland, Halifax és Sydney (Kanada), Saguenay, Charlottetown (Prince Edward Island).

2021. augusztus 24-én a Miamiból indul a Norwegian Breakaway 7 napos útjára, amely északra haladva megáll Bar Harbor-ben, Halifaxban, és Saint John’s szigetén.

Az NCL új útvonalai - hajosutak.com

Forrás:

https://www.ncl.com/fr/en/travel-blog/norwegian-cruise-line-announces-select-2020-2021-itineraries#
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen