Az Oceania Cruises 180 napos világ körüli hajóutat tervez 2023-ra

Az Oceania Cruises 180 napos világ körüli hajóutat tervez 2023-ra

Az Oceania Cruises felfedte a „180 nap alatt a világ körül” útját – áll sajtóközleményükben. Az útvonalat a 684 utas befogadására képes Oceania Insignia fogja csinálni, és 2023. január 15-én indul San Franciscoból. Az Insignia négy kontinens 33 országának 96 célállomásán fog végighaladni.

“Most már tudjuk, mennyire pótolhatatlanok ezek az élmények, és minden eddiginél jobban szeretnénk ápolni az utazás szeretetét” mondta Bob Binder, az Oceania Cruises elnök-vezérigazgatója. “Az utazás közös élmények révén köt össze minket, egész életen át tartó kötelékeket hoz létre, és olyan módon gazdagít minket, amilyet soha nem is gondoltunk volna. Ez volt az a gondolkodásmód, amely afelé terelt minket minket, hogy ezt világ körüli utazást létrehozzuk” – tette hozzá.

Az útvonal több, mint 60 UNESCO Világörökségi helyszínt érint, illetve a hajóúton résztvevőknek lehetőségük lesz 5 exkluzív tengerparti eseményen részt venni. Az események között szerepel egy argentin kulturális kiállítás, egy délután egy fokvárosi pincészetben, egy este az Arab-sivatagban található Al Maha sivatagi dűnén Dubai mellett, burmai szerzetesadományozás Mianmarban, és egy gyertyafényes este a Vung Duc-ban.

A világ körüli 180 napos hajózás során minden utas 64 ingyenes parti kirándulást, ingyenes italcsomagot vagy 6400 dolláros ingyenes fedélzeti költőpénzt kap. Az utasok továbbá megkapják az Oceania Cruises exkluzív Prestige csomagját is, amely korlátlan internet-hozzáférést, fedélzeti orvosi ellátást, a hajóút előtti szállodai tartózkodást és még sok mást tartalmaz.

A hajóút 2021. január 27-től foglalható.

Forrás:

https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/24209-oceania-cruises-releases-180-day-2023-world-voyage.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen